Ο Ναδάλ αντίπαλος του Τσιτσιπά
Κοινωνία

Ο Ναδάλ αντίπαλος του Τσιτσιπά

Ο Ναδάλ αντίπαλος του Τσιτσιπά

Ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε με 3-0 σετ τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφόε και ο δρόμος είναι ανοιχτός για τον αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Θα καταφέρει άραγε ο Έλληνας άσος να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα του καλοκαιριού; Όπως και να έχει,  η επίσημη σελίδα του Australian Open κάνει λόγο για επικείμενο “μεγαλειώδες σόου” μεταξύ των δύο ανδρών.

Οι δηλώσεις Τσιτσιπά

Μετά την πρόκρισή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: «Πείσμωσα πολύ την τελευταία φορά που έχασα. Τότε ήταν που είπα στον εαυτό μου ότι την επόμενη φορά που θα έχω την ευκαιρία πρέπει να τα πάω καλύτερα. Είχα πει τότε ότι μπορώ να τον κερδίσω, επειδή τώρα ξέρω πώς παίζει. Δεν ήθελα να το πω αυτό με τον τρόπο που βγήκε, αλλά νιώθω ότι πράγματι μπορώ να το κάνω. Ξέρω πολύ καλύτερα τις τακτικές που χρησιμοποιεί και θα είναι μεγάλη χαρά να βγω έξω στο γήπεδο, να παίξω καλό τένις και να φύγω με τη νίκη. Το θέλω πάρα πολύ».

Όποια και να είναι η έκβαση του αγώνα της Πέμπτης, σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία και το γνωμικό που θα ανεβάσει μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς: Τα γνωμικά αρχαίων Ελλήνων στο instagram μετά από κάθε νίκη