Πέθανε η άρρωστη σκυλίτσα που ο δήμος Σπάρτης αρνούνταν να δοθεί για υιοθεσία
Κοινωνία

Πέθανε η άρρωστη σκυλίτσα που ο δήμος Σπάρτης αρνούνταν να δοθεί για υιοθεσία

Πέθανε η άρρωστη σκυλίτσα που ο δήμος Σπάρτης αρνούνταν να δοθεί για υιοθεσία

Μετά από ύστατες προσπάθειες απέκτησε σπίτι αλλά δεν τα κατάφερε…

Πριν από λίγο καιρό η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας μία υπόθεση που εξόργισε τους απανταχού φιλόζωους εξαιτίας της αναλγησίας που έδειξαν σε μία αδέσποτη, άρρωστη σκυλίτσα οι αρμόδιοι του δήμου Σπάρτης μην επιτρέποντας την υιοθεσία της από το κυνοκομείο που βρισκόταν.

Το περιστατικό είχε προωθήσει μέσα από ανάρτησή του και ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης ευαισθητοποιώντας τον κόσμο για την περίπτωσή της.

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες της δημοσιογράφου και των κτηνιάτρων το γέρικο αδέσποτο κατάφερε να ξεφύγει από τα «δεσμά» του κυνοκομείου και να βρει την οικογένεια που πάντα λαχταρούσε.

Η μοίρα όμως της έπαιξε το πιο άσχημο και άδικο παιχνίδι. Μόλις βρήκε τη θαλπωρή και την αγάπη σε ένα σπίτι μακριά από τις άσχημες συνθήκες του κυνοκομείου η καρδιά της την πρόδωσε κατά τη διάρκεια χειρουργείου που υπεβλήθη και πέθανε προτού προλάβει να χαρεί το θαύμα που της συνέβη.

Και πάλι η Σταματίνα Σταματάκου ήταν αυτή που ενημέρωσε για τη δυσάρεστη εξέλιξη μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Τελευταία ενημέρωση: Η καρδούλα της μας πρόδωσε, έπαθε ανακοπή κι ας είχε πετύχει το χειρουργείο. Ακόμη και στο τέλος της η ζωή και ο θεός ξέχασαν ότι της χρωστάνε.
Τουλάχιστον πέθανε με ένα χάδι και πάνω σε κουβερτούλα ήρεμα χωρίς να το καταλάβει, αγαπήθηκε πολύ, λίγο πριν φύγει. Κι ας μην της άξιζε να φύγει μόλις αγαπήθηκε, μόλις απέκτησε σπίτι, οικογένεια και όνομα.

Δεν τα καταφέραμε Κορωνίτσα μου πάρα την ύστατη προσπάθειά μας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε εδώ την ανάρτησή της:

Τελευταία ενημέρωση: Η καρδούλα της μας πρόδωσε, έπαθε ανακοπή κι ας είχε πετύχει το χειρουργείο. Ακόμη και στο τέλος…

Δημοσιεύτηκε από Σταματίνα Σταματάκου στις Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020