Συγκλονίζει ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας: “Με παίρνουν με αποκρύψεις όλο το βράδυ…”
Κοινωνία

Συγκλονίζει ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας: “Με παίρνουν με αποκρύψεις όλο το βράδυ…”

Συγκλονίζει ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας: “Με παίρνουν με αποκρύψεις όλο το βράδυ…”

Η έκκληση στην κάμερα της εκπομπής του Open

Δύσκολες ώρες περνούν τα μέλη μιας οικογένειας στη Θεσσαλονίκη που από την Πέμπτη το μεσημέρι αναζητούν τη 10χρονη Μαρκέλλα. Το κορίτσι δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι μετά το πέρας των σχολικών ωρών. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός συμμαθητή της, με τον οποίο έφυγαν μαζί από το σχολείο, ενώ αποχαιρετούσε τη μικρή είδε μια νεαρή γυναίκα με κόκκινα μαλλιά να την πλησιάζει και στη συνέχεια να την τραβάει από το χέρι.

Οι γονείς της μικρής Μαρκέλλας βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει την έρευνα της αστυνομίας.

Ο αδερφός της Χρήστος Βεράμης μιλώντας στην εκπομπή Open Ελλάδα ξεκαθάρισε πως θεωρεί υπήρχε οικειότητα ανάμεσα στη Μαρκέλλα και την άγνωστη κοκκινομάλλα καθώς ποτέ στο παρελθόν, η μικρή δεν συνήθιζε να πλησιάζει αγνώστους.

Το σπίτι απέχει από το σχολείο μόλις 150 μέτρα και στην περιοχή δεν βρίσκονται μαγαζιά που πιθανόν να είχαν κάμερες ασφαλείας.

Μεταξύ άλλων ο αδερφός της αγνοούμενης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του και δηλώνει: “Δεν θα προβώ σε μηνύσεις. Φέρτε απλά την αδερφή μου πίσω. Χθες, όχι αύριο. Το μόνο στοιχείο που έχει αυτή τη στιγμή η αστυνομία είναι η κοκκινομάλλα. Όλα τα άλλα θεωρούνται εναλλακτικές λύσεις και μυθοπλασίες. Θέλω να συμπληρώσω κάτι. Η καταγγελία έγινε δύο ώρες μετά την εξαφάνιση οπότε χρονικά μπορεί να βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης. Με παίρνουν με αποκρύψεις όλο το βράδυ. Με παίρνουν τηλέφωνα και δεν μιλάνε. Σας παρακαλώ πολύ όποιος δεν έχει ιδέα ή δεν έχει πληροφορία να μην με ενοχλήσει”.

Δείτε το βίντεο: