Θεσσαλονίκη: Διαφορετική διάσταση στο θέμα του “πάρτι” δίνει η οικογένεια της φοιτήτριας
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Διαφορετική διάσταση στο θέμα του “πάρτι” δίνει η οικογένεια της φοιτήτριας

Θεσσαλονίκη: Διαφορετική διάσταση στο θέμα του “πάρτι” δίνει η οικογένεια της φοιτήτριας

Τι υποστήριξε για τα γεγονότα μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη;

Εντυπώσεις έχει δημιουργήσει η είδηση ότι κόρη γνωστής τραγουδίστριας έκανε πάρτι μετά την επιστροφή της από την καραντίνα ενώ είχε κορονοϊό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εστία μόλυνσης στη Θεσσαλονίκη.

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη όμως επικοινώνησε με την οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας και δίνει μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η 26χρονη νόσησε στις αρχές Μαΐου από κορονοϊό όσο ήταν στην Αγγλία με ελαφριά συμπτώματα και μπήκε σε καραντίνα.

Όταν έληξε η καραντίνα και με την άδεια των αρχών επέστρεψε μέσω Σόφιας στην Ελλάδα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου. Αμέσως πήγε να κάνει τεστ ανίχνευσης κορονοϊού σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Το τεστ βγήκε αρνητικό όμως τρεις μέρες μετά με παρότρυνση του πατέρα της προέβη σε μοριακό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ελάχιστο ιικό φορτίο κορονοϊού στην 26χρονη. Αμέσως ολόκληρη η οικογένεια τέθηκε σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη της έκαναν το σχετικό τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό.

Η οικογένεια της 26χρονης διέψευσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο από τον ΕΟΔΥ επειδή έσπασε την καραντίνα καθώς και ότι έγινε οποιοδήποτε πάρτι στο σπίτι με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, όπως και διακοπές το τριήμερο στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο σπίτι φιλοξενήθηκαν, πριν βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου, τέσσερις φίλες και φίλοι της 26χρονης για να γευματίσουν.

Επίσης, η οικογένεια επιβεβαιώνει ότι μεταξύ των δύο τεστ (του αρνητικού και του θετικού) η 26χρονη πήγε σε δύο μαγαζιά στην περιοχή του Πανοράματος, ένα εξ αυτών το κομμωτήριο που ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ στην ιχνηλάτηση των επαφών της. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουν μέχρι τώρα όλα τα τεστ κορονοϊού που έχουν κάνει οι φίλοι της 26χρονης έχουν βγει αρνητικά.