Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε αρνητής πατέρας που δεν έστελνε το παιδί του σχολείο
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε αρνητής πατέρας που δεν έστελνε το παιδί του σχολείο

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε αρνητής πατέρας που δεν έστελνε το παιδί του σχολείο

Όπως αναφέρει η διευθύντρια το προηγούμενο διάστημα είχαν αναζητήσει τον μαθητή παιδί, το οποίο μετά την εγγραφή του δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στο σχολείο

Αρνητής πατέρας και ο συμπαραστάτης του, γνωστός από τη μήνυση που είχε κάνει σε κομμωτήριο, κατέληξαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Άλλο ένα επεισόδιο τρέλας, μόλις είχε αρχίσει, για ένα παιδί που δεν είχε πατήσει το πόδι του στο σχολείο από την αρχή της χρονιάς κι όταν τελικά εμφανίστηκε δεν είχε κάνει τεστ ούτε και φορούσε μάσκα.

«Μηνύσαμε τον διοικητή του ΑΤ και μας συλλάβανε. Διότι ακριβώς μας επιβάλλουν τα βασανιστήρια που βλέπετε τώρα. Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι χθες στο 1o Γυμνάσιο Μενεμένης, ο αρνητής πατέρας απαίτησε το παιδί του πήγε να μπει στο μάθημα χωρίς το απαραίτητο test», όπως περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS η διευθύντρια.

«Ήρθε, του εξηγήσαμε ότι δεν μπορεί να μπει το παιδί χωρίς self test και χωρίς μάσκα, γιατί ήταν χωρίς μάσκα. Έφυγε και εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε ότι μας έχει κάνει μήνυση. Μας είπαν ότι ούτε μάσκα θέλουν να φοράει το παιδί», δήλωσε η διευθύντρια.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια το προηγούμενο διάστημα είχαν αναζητήσει τον μαθητή παιδί, το οποίο μετά την εγγραφή του δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στο σχολείο.

«Το παιδάκι αυτό δεν είχε έρθει καθόλου από την αρχή της χρονιάς. Τον αναζητήσαμε γιατί δεν έφερνε το παιδί στο σχολείο, όπως κάνουμε για όλα τα παιδιά τα οποία εγγράφονται και δεν έρχονται μετά την παρέλευση ενός συγκεκριμένου διαστήματος, δεν επικοινωνούσε στα τηλέφωνα. Ό,τι προβλέπει ο νόμος ως προς την αναζήτηση το τηρήσαμε. Κάποια στιγμή ήρθε στο σχολείο, ζήτησε τα βιβλία, μας είπε ότι δεν επιθυμεί το παιδί του να κάνει self test για τους δικούς του λόγους και ότι δεν είναι νόμιμο αυτό που κάνουμε», πρόσθεσε η διευθύντρια.

Ο αρνητής πατέρας, υπέβαλε μήνυση στην διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς, αλλά στην συνέχεια συνελήφθη για ψευδή καταμήνυση. Στο τμήμα βέβαια έφτασε υπό τη συνοδεία γνωστού αρνητή που πριν από 1,5 μήνα είχε μηνύσει κομμωτήριο γιατί… του ζήτησαν να φορέσει μάσκα.

«Βρισκόμαστε στο ΑΤ Αμπελοκήπων, ήρθαμε να υποβάλουμε μία μήνυση και κατά πάσα πιθανότητα θα μας συλλάβουν».

Ο λόγος για τον γνωστό αρνητή και λάτρη των μηνύσεων, ο οποίος ζητούσε 10.000 ευρώ, από την ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, επειδή όπως αναφέρει, του επέβαλε βασανισμό.

Έως αργά το μεσημέρι η δίκη τους στο αυτόφωρο ήταν ακόμη σε εκκρεμότητα.