Τροχαίο στη Βουλή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα – Σοκάρουν τα πλάνα
Κοινωνία

Τροχαίο στη Βουλή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα – Σοκάρουν τα πλάνα

Τροχαίο στη Βουλή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα – Σοκάρουν τα πλάνα

«Παγωμένοι» οι περαστικοί που γυρνούν το βλέμμα τους από τον ήχο της σφοδρής σύγκρουσης

Νέες εικόνες από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος έξω από τη Βουλή έρχονται στη δημοσιότητα, οι οποίες απεικονίζουν καρέ καρέ όσα οδήγησαν στον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, το υπηρεσιακό όχημα κλείνει τον δρόμο στο ύψος της συμβολής με την Ακαδημίας για να στρίψει αριστερά για να μπει στο γκαράζ της Βουλής.

Φαίνεται πως προσπαθεί να κόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα για να μπει στο γκαράζ της Βουλής.

Η μπάρα παραμένει κλειστή και αναγκάζεται να κόψει ταχύτητα. Η μηχανή που κινείται κανονικά στο ρεύμα ανόδου δεν έχει κανένα περιθώριο. Αριστερά υπάρχει το ταξί και ευθεία το μαύρο όχημα.

Τότε, ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος αποφασίζει να στρίψει αριστερά με την κάμερα να καταγράφει τα μοιραία δευτερόλεπτα που στοίχισαν τη ζωή στον οδηγό της μηχανής.

Σοκαρισμένοι οι περαστικοί που γυρνούν το βλέμμα τους από τον ήχο της σφοδρής σύγκρουσης και βλέπουν τον Ιάσονα να πετάγεται στον αέρα κι ύστερα να καταλήγει στο δρόμο. Βάζουν τα χέρια τους μπροστά στα μάτια γιατί δεν αντέχουν να αντικρίσουν τον νεαρό.

Ίδιες αντιδράσεις και στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πλαϊνή είσοδο της Βουλής. Το δυστύχημα γίνεται μπροστά στα μάτια έξι μαρτύρων και προφανώς, πολλών άλλων περαστικών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο οδηγός του ταξί, τον οποίο επί μέρες αναζητούσαν οι αρχές για να καταθέσει τα όσα προφανώς είδε να συμβαίνουν.

Στο ίδιο βίντεο έχει καταγραφεί και η πρώτη αντίδραση των δύο αστυνομικών που επιβαίνουν στο υπηρεσιακό όχημα.

Δείτε το: