Κοινωνία

Βρήκε τον μπελά του ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας Πισπιρίγκου: «Έχασα τη σύντροφό μου. Εδώ και 40 ημέρες οι δημοσιογράφοι και δεν με αφήνουν να βρω την ησυχία μου»

Βρήκε τον μπελά του ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας Πισπιρίγκου: «Έχασα τη σύντροφό μου. Εδώ και 40 ημέρες οι δημοσιογράφοι και δεν με αφήνουν να βρω την ησυχία μου»

Όσα είπε μιλώντας στο Live News

Ο Θεοχάρης Μαρκουλής μίλησε στο Live News για την περιπέτεια που ζει εδώ και καιρό. Είναι ο άνθρωπος που αγόρασε ένα διαμέρισμα που ανήκε στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και από τότε έχει χάσει τον ύπνο του.

Μέσω αγγελιών από την Πάρμα της Ιταλίας, βρήκε το σπίτι που ήθελε να πουλήσει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Νέου Δρόμου στην Πάτρα.

Όπως είπε, η αρχική τιμή του ακινήτου ήταν στα 30.000 ευρώ, όμως ύστερα από αντιπροσφορά που έγινε, ύψους 40.000 ευρώ, η τιμή ανέβηκε και τελικά το ποσό «κλείδωσε» στα 33.000 ευρώ.

Το δράμα του είναι ότι έχασε πριν από λίγο καιρό τη σύντροφό του από καρκίνο και ερχόμενος στην Ελλάδα για να ξεπεράσει τον θάνατο δεν βρίσκει ηρεμία στο πένθος του από τους δημοσιογράφους που πολιορκούν το σπίτι.

«Ζω 25 χρόνια στην Πάρμα της Ιταλίας. Είχα σύντροφο Ιταλίδα και έψαχνα να βρω ένα σπίτι μέσω Internet, πήρα κάποιον μεσίτη, του είπα το τι ακριβώς ζητάω, μου έδειξε ένα σπίτι στις εργατικές κατοικίες, που το σημαδεύουν εδώ και 40 ημέρες οι δημοσιογράφοι και δεν με αφήνουν να βρω την ησυχία μου, γιατί έχασα και την σύντροφό μου…

Μου έδειξε ένα σπίτι, του είπα ότι δεν θέλω σε εργατική πολυκατοικία, να βρούμε κάτι άλλο. Μου έστειλε ένα βίντεο δύο λεπτών και άλλαξα γνώμη. Του είπα ότι θέλω να το κλείσουμε το σπίτι, να δώσω προκαταβολή».

«Είδα το όνομα Ελένη Λεγάτου και κάτι μου θύμιζε. Κάλεσα τον δικηγόρο μου στην Πάτρα και μου είπε ότι το σπίτι δεν έχει σχέση με την Πισπιρίγκου. Με έπεισε, βέβαια στενοχωρήθηκα στην αρχή», δήλωσε.

«Εδώ και 3 μήνες ήμουν από πάνω από τη σύντροφό μου. Δεν ήθελε νοσοκομείο. Συνεχίζω να ζω την περιπέτεια» είπε για την πολιορκία που δέχεται.

«Την οικογένεια της Λεγάτου δεν την γνωρίζω. Είναι μια πονεμένη μητέρα» είπε.

Exit mobile version