Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της
Κοινωνία

Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της

Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα στη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της

«Καθάρματα» φώναζε η πρώην σύζυγος του Γιάννη Μακρή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή ενώ σήμερα, μεταξύ άλλων, κατέθεσε ο φίλος και συνέταιρός του δηλώνοντας: «Μέχρι τελευταία στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι φοβόταν κάτι. Την ίδια ημέρα ήμασταν για καφέ.

Φεύγουμε και λέμε όλα καλά, το βράδυ έχουμε τα εγκαίνια της εταιρίας σεκιουριτι και ξαφνικά δεχθήκαμε τηλέφωνο μαζί με ένα φίλο μου ότι πυροβόλησαν τον Γιάννη, πήγαμε και είδαμε το πτώμα».

Παρούσα καθ’όλη τη διάρκεια ήταν και η Βικτώρια Καρύδα που στο τέλος ξέσπασε φωνάζοντας στους κατηγορούμενους «καθάρματα».

«Σκοτώσατε τον άντρα μου για να πληρωθείτε και να μεγαλώσετε εσείς τα δικά σας παιδιά», φώναξε. Στην χθεσινή της κατάθεση, ανέφερε ότι αναγνώρισε τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους  – μέσα από τις κάμερες του σπιτιού της – να εκτελεί εν ψυχρώ τον σύζυγο της.

Λίγο αργότερα, η ευφορία των κατηγορουμένων “λύγισε” την Βικτώρια Καρύδα. Όπως ανέφερε η ίδια, «Στην αίθουσα της δίκης, στο διάλειμμα, καθόταν ο κατηγορούμενος με τον αδερφό του και την γυναίκα του. Γελάγανε με χαρά, την ίδια στιγμή που εγώ είμαι σε κατάθλιψη και στεναχώρια. Έχουν αφαιρέσει την ζωή του άντρα μου, αφήνοντας δυο μικρά παιδάκια χωρίς μπαμπά και τους γονείς του Γιάννη χωρίς το παιδί τους».

Δείτε το βίντεο: