Υπόθεση Πάτρας: Προφυλακίστηκε ομόφωνα από εισαγγελέα και ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου
Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Προφυλακίστηκε ομόφωνα από εισαγγελέα και ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Προφυλακίστηκε ομόφωνα από εισαγγελέα και ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η κατηγορούμενη θα προαυλίζεται μόνη της καθώς υπάρχει ο φόβος επίθεσης από τους υπόλοιπους τρόφιμους. Ο «νόμος της φυλακής» άλλωστε είναι γνωστό πως εξαντλεί τη σκληρότητά του σε εγκλήματα κατά των παιδιών.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η 33χρονη αρνήθηκε κατά την πολύωρη ανάκριση τις κατηγορίες ότι δολοφόνησε με χορήγηση κεταμίνης την πρωτότοκη κόρη της και επέρριψε τις ευθύνες του θανάτου της σε ιατρικό λάθος.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοούσε στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν η 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, πεθάνει, λέγοντας στους γιατρούς πως «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα» και ότι η μικρή «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα».

Η 33χρονη φέρεται να απάντησε στην ανακρίτρια πως τα λόγια της αυτά ήταν ένα «καμπανάκι» προς τους γιατρούς, προκειμένου να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα περιστατικά γνώριζε ότι το παιδί της έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία.

Ακόμη η 33χρονη ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την ανακρίτρια για τις ερωτήσεις που έκανε σε νοσηλευτή για τον εάν υπήρχαν κάμερες στο νοσοκομείο. Για το θέμα αυτό φέρεται να απάντησε πως έκανε αυτή την ερώτηση γιατί είχε σημειωθεί μια κλοπή και ήθελε να είναι σίγουρη για τα προσωπικά της αντικείμενα.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, ενώ δεν άφησε καμία αιχμή για εκείνον ενώπιον της ανακρίτριας.