Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και μπορεί φέτος να τα ζήσουμε διαφορετικά λόγω πανδημίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και… άγευστα!

Οι ετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια ξεκίνησαν γι΄αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος ετοίμασε τον πιο λαχταριστό χριστουγεννιάτικο κορμό με αμύγδαλο που θα ξετρελάνει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις γιορτές.

Ακολουθήστε τα βήματα και η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Υλικά για τη βάση

4 κρόκοι αβγών
4 ασπράδια αβγών
120 γρ. ζάχαρη
120 γρ. αλεύρι

Υλικά για την κρέμα

2 αβγά
2 κρόκοι αβγών
750 γρ. γάλα
100 γρ. ζάχαρη
60 γρ. αλεύρι
100. γρ. αμύγδαλο
30 γρ. λικέρ amaretto
λίγο αμύγδαλο φιλέ καρβουνισμένο