Επιδόρπιο – «κόλαση»: Δείτε τη συνταγή της Μαρίας Εκμεκτσίογλου για αέρινη πάβλοβα με φρούτα του δάσους
Διατροφή

Επιδόρπιο – «κόλαση»: Δείτε τη συνταγή της Μαρίας Εκμεκτσίογλου για αέρινη πάβλοβα με φρούτα του δάσους

Επιδόρπιο – «κόλαση»: Δείτε τη συνταγή της Μαρίας Εκμεκτσίογλου για αέρινη πάβλοβα με φρούτα του δάσους

Όνειρο!

Το ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα χορταστικό γεύμα.

Η αέρινη πάβλοβα με φρούτα του δάσους της Μαρίας Εκμεκτσίογλου πρόκειται να σας χαρίσει ένα ονειρεμένο ταξίδι γεύσης που θα το ζητάτε ξανά και ξανά.

Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε κι εσείς το πιο λαχταριστό γλυκό:

Για τη μαρέγκα

150 γρ. άχνη ζάχαρη
14 ασπράδια αυγού
1/4 κ. γ. αλάτι
300 γρ. καστανή ζάχαρη
1 λοβός βανίλιας
ξύσμα από ένα λεμόνι
4-5 σταγόνες χυμός λεμονιού

Για την κρέμα

2 κ. σ. μέλι
50 γρ. αλεύρι
50 γρ. νισεστές
750 ml γάλα
ξύσμα από ένα λεμόνι
150 γρ. τυρί κρέμα

Για τη σάλτσα coulis

100 γρ. ζάχαρη άχνη
300 γρ. μαύρα μούρα
χυμός από 1/2 λεμόνι

Για το στόλισμα

1 πακέτο φυτικά μπισκότα με σίκαλη και ταχίνι (ή της επιλογής σας)
200 γρ. φράουλες
200 γρ. σμέουρα
200 γρ. μύρτιλα
200 γρ. βατόμουρα
φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση: