Γαλακτοκομικά Τζίφρης: Τα βραβευμένα προϊόντα της Αμφιλοχίας στο πιάτο σας!
Διατροφή

Γαλακτοκομικά Τζίφρης: Τα βραβευμένα προϊόντα της Αμφιλοχίας στο πιάτο σας!

Γαλακτοκομικά Τζίφρης: Τα βραβευμένα προϊόντα της Αμφιλοχίας στο πιάτο σας!

Mε αγάπη για τις παραδοσιακές συνταγές και με βάση το ντόπιο γάλα

Η επιχείρηση Τζίφρης ξεκίνησε ως μια μικρή, οικογενειακή υπόθεση το 2010, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε μια μονάδα γαλακτοκομικών με έμπιστο προσωπικό και διαδικασίες παραγωγής σύμφωνες με τα αυστηρότερα κριτήρια και ελέγχους.

Η σταθερή προσπάθεια των ανθρώπων των Γαλακτοκομικών Τζίφρης αλλά και η αγάπη για τις παραδοσιακές συνταγές και το ντόπιο γάλα δίνει στα προϊόντα της τη μοναδική τους γεύση και την ξεχωριστή υφή που τα χαρακτηρίζει.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια τόσο δύσκολη και ανταγωνιστική εποχή, τα Γαλακτοκομικά Τζίφρης καταφέρνουν συνεχώς να κερδίζουν την αγάπη όλο και περισσότερων καταναλωτών, δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων σε Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρο, Λευκάδα και άλλες περιοχές.

Η αφοσίωση στην καθημερινή συλλογή γάλακτος και η εμμονή για την βέλτιστη γεύση και ποιότητα, είναι τα κλειδιά στην παραγωγή των προϊόντων Τζίφρης, που κάνουν ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς πελάτες να τα εμπιστεύονται.

Χρυσά βραβεία για την αξεπέραστη γεύση!

Το 2016 τα γαλακτοκομικά ΤΖΙΦΡΗΣ με 3 συμμετοχές στο διαγωνισμό του 4ου Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού κέρδισαν 2 Χρυσά Βραβεία στο Πρόβειο Γιαούρτι Πλήρες και στην Κρέμα Βανίλια, καθώς και Χάλκινο Βραβείο στην Κρέμα Σοκολάτα.

Οι γευστικές δοκιμές των δειγμάτων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, έγιναν από την ειδική κριτική επιτροπή αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους σεφ και γευσιγνώστες.

Σήμερα το εργαστήριο συνεχίζει να παράγει τα είδη του με τον ίδιο σεβασμό προς τους καταναλωτές χωρίς παρεκκλίσεις από τον αρχικό σκοπό: Την αξεπέραστη γεύση!