Η πεμπτουσία των ζυμαρικών στο πιάτο σας: Κανελόνια με σπανάκι και κρέμα γάλακτος
Διατροφή

Η πεμπτουσία των ζυμαρικών στο πιάτο σας: Κανελόνια με σπανάκι και κρέμα γάλακτος

Η πεμπτουσία των ζυμαρικών στο πιάτο σας: Κανελόνια με σπανάκι και κρέμα γάλακτος

Δεν περιγράφεται το αποτέλεσμα!

Αν λατρεύετε τα ζυμαρικά και δεν χορταίνετε να τα δοκιμάζετε σε κάθε πιθανή τους εκδοχή, τότε ο Γιώργος Πορφύρης σάς έχει την απόλυτη συνταγή γι΄αυτό το καλοκαίρι.

Κανελόνια με σπανάκι, κρέμα γάλακτος και μυρωδικά που απευθύνονται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς… μακαρονάδες!

Υλικά:

2 συσκευασίες κανελόνια

2/3 λίτρου κρέμα γάλακτος

2 κιλά σπανάκι

1 ποτήρι νερό

1/2 κύβο κοτόπουλου

1 ματσάκι μαϊντανός

1 σκελίδα σκόρδο

τριμμένη μοτσαρέλα

Για το σερβίρισμα:

1 συσκευασία baby ρόκα

1/2 λεμόνι χυμό

ελαιόλαδο