Jean Marie Hoffman: Το ελληνικό χοιρινό φρικασέ… «πειραγμένο» από τον Γάλλο σεφ
Διατροφή

Jean Marie Hoffman: Το ελληνικό χοιρινό φρικασέ… «πειραγμένο» από τον Γάλλο σεφ

Jean Marie Hoffman: Το ελληνικό χοιρινό φρικασέ… «πειραγμένο» από τον Γάλλο σεφ

Μία από τις πιο κλασικές χειμωνιάτικες συνταγές μετατρέπεται σε ένα ιδιαίτερο πιάτο

Ο σεφ Jean Marie Hoffman φτιάχνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» χοιρινό φρικασέ γεμιστό με κιμά και σάλτσα αυγολέμονου!

Θα χρειαστείτε:

600 γρ. χοιρινό τρανς, σε 4 κομμάτια, κομμένο λεπτές φέτες και χτυπημένο

400 γρ. κιμά χοιρινό

8 φέτες μπέικον

½ ματσάκι μαϊντανό

2 φέτες ψωμί του τοστ

100 ml γάλα

Ελαιόλαδο

500 γρ. πράσο

1 κρεμμύδι

60 γρ. λευκό κρασί

1L ζωμό κότας

Αλάτι – πιπέρι

½ μάτσο σέλινο

3 φρέσκα κρεμμύδια

½ μάτσο άνηθο

½ μάτσο μυρώνια

1 μαρούλι

Για το αυγολέμονο:

2 λεμόνια (χυμό)

2 αυγά

1 κορν φλάουρ

Αλάτι – Πιπέρι

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Jean Marie Hoffman: