Κεφτεδάκια χωρίς τηγάνι, καλύτερα κι από τηγανιτά! Δες τη συνταγή!
Διατροφή

Κεφτεδάκια χωρίς τηγάνι, καλύτερα κι από τηγανιτά! Δες τη συνταγή!

Κεφτεδάκια χωρίς τηγάνι, καλύτερα κι από τηγανιτά! Δες τη συνταγή!

Πανεύκολα στην εκτέλεση και κατευθείαν για φούρνο

Κεφτεδάκια χωρίς τηγάνι γίνονται; Ναι αν ακολουθήσετε αυτή τη συνταγή που θα σας κάνει να τα τρώτε δύο δύο!

Χωρίς πολλά λάδια, χωρίς τον φόβο του τηγανιού, κυρίως χωρίς περιττές θερμίδες αλλά με όλη τη γεύση και τα αρώματα που έχουν τα σωστά κεφτεδάκια!

Το μυστικό βρίσκεται στο γιαούρτι, το ξίδι και τη βρώμη!

Ιδού πώς:

ΥΛΙΚΑ

500 γρ μοσχαρίσιο κιμά από ελιά (διπλά περασμένος)

1 μέτριο κρεμμύδι

1 μέτριο αυγό

1 κτσ γιαούρτι

100 γρ νιφάδες βρώμης

100 γρ κεφαλοτύρι

1/2 κτγ ρίγανη

1/2 κτγ σκόρδο σε σκόνη

1 κτγ μπέικεν πάουντερ

1 κτγ λευκό ξίδι

1 κτγ αλάτι

1 κτσ ελαιόλαδο

Μαϊντανό

4-5 φύλλα δυόσμο