Ο Λάμπρος Βακιάρος, σήμερα, μας ταξίδεψε στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, ο σεφ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» έφτιαξε πεντανόστιμη ιταλική ζύμη πίτσας με μοτσαρέλα και βασιλικό.

Δείτε τη συνταγή

Υλικά:

Για τη ζύμη
• 500 γρ. αλεύρι για πίτσα
• 1.5 γρ. μαγιά ξερή
• 2 γρ. ζάχαρη
• 15 γρ. αλάτι
• 315 γρ. χλιαρό νερό
• 15 γρ. ελαιόλαδο

Για τη σάλτσα και το γαρνίρισμα
• 300γρ. τοματίνια γλυκά
• 2 πρέζες αλάτι
• 1 γρ. σκόρδο σε σκόνη
• 250 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
• 20 φύλλα από φρ. βασιλικό
• 45 γρ. ελαιόλαδο