Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει το πιο λαχταριστό κιουνεφέ
Διατροφή

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει το πιο λαχταριστό κιουνεφέ

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει το πιο λαχταριστό κιουνεφέ

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης βρέθηκε στο «Στούντιο 4» και έφτιαξε το πιο λαχταριστό και ανατολίτικο κιουνεφέ εύκολα και γρήγορα.

Υλικά για το Κιουνεφέ:

  • Μισό πακέτο φύλλο καταΐφι
  • 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 200 γρ. μοτσαρέλα

Υλικά για το σιρόπι:

  • 270 γρ. ζάχαρη
  • 220 ml νερό
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι και ένα λεμόνι
  • 1 ξύλο Κανέλας