Διαλειμματική νηστεία: Έτσι χάνουν κιλά οι αστέρες του Χόλιγουντ πριν από το κόκκινο χαλί – Το μαγικό προϊόν που τους βοηθά
Διατροφή

Διαλειμματική νηστεία: Έτσι χάνουν κιλά οι αστέρες του Χόλιγουντ πριν από το κόκκινο χαλί – Το μαγικό προϊόν που τους βοηθά

Διαλειμματική νηστεία: Έτσι χάνουν κιλά οι αστέρες του Χόλιγουντ πριν από το κόκκινο χαλί – Το μαγικό προϊόν που τους βοηθά

Τι έχουν κοινό η Jennifer Anniston, η Gwyneth Paltrow, η Eva Longoria και η Kate Hudson;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ακούσει τον όρο «διαλειμματική νηστεία» που εδώ και μερικά χρόνια κυκλοφορεί ευρέως στο διαδικτύο και στην οποία ορκίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ όταν θέλουν να χάσουν βάρος.

Η τελευταία μανία μάλιστα των αστέρων ονομάζεται ProLon® και είναι μια σειρά από πρωτοποριακά διατροφικά προϊόντα για 5 ημέρες που επηρεάζουν την κυτταρική αναζωογόνηση και υποστηρίζουν την υγιή γήρανση ενώ παράλληλα χορταίνουν της L- Nutra.

Οι σταρ που «πίνουν νερό» στο όνομα του ProLon

Στις αρχές του 2020, στην σειρά της στο Netflix The Goop Lab, η Gwyneth  Paltow δοκίμασε το διατροφικό πρόγραμμα πέντε ημερών ProLon® 5Days, που μιμείται τη νηστεία καταναλώνοντας 700 έως 1.100 θερμίδες την ημέρα.

Στην εκπομπή, η Paltrow παρότι αρχικά ένιωθε πεινασμένη, λόγω του περιορισμού τροφής, τελικά το χαρακτήρισε «εκπληκτικό» και ανέφερε ότι είδε να αφαιρούνται 1,7 χρόνια από τη βιολογική της ηλικία, σύμφωνα με κάποιες εξετάσεις αίματος.

Η σταρ του The Real Housewives of New York City, Sonja Morgan χρησιμοποιεί το ProLon®, ενώ φαν του προγράμματος είναι επίσης η Eva Longoria, η Jennifer Aniston και η Kate Hudson.

Η Debbie Allen Wright, Style Reporter and Fashion Stylist, σημείωσε ότι το αίσθημα της πείνας αξίζει τον κόπο. Δοκίμασε το ® αφού το είδε στο The Goop Lab και ακολουθεί το πενθήμερο πρόγραμμα ανά κάποιους μήνες με την αλλαγή της εποχής.

Η διαλειμματική νηστεία και η έρευνα του Valter Longo

Μπορεί η διαλείπουσα νηστεία να μας βοηθήσει να ζήσουμε περισσότερο; Ας δούμε τι απαντάει η επιστήμη!

Η διαλειμματική ή διαλείπουσα νηστεία, είναι μια δημοφιλής πρακτική και η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι έχει πραγματικά οφέλη για την υγεία. Μια νέα δίαιτα που «ξεγελά» το σώμα πως βρίσκεται σε κατάσταση νηστείας, ενώ στην πραγματικότητα τρέφεται, έχοντας τα ίδια οφέλη.

Ο Δρ. Valter Longo, διευθυντής του Longevity Institute στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, με διδακτορικό στη βιοχημεία, μελετώντας πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν την μακροζωία, ανακάλυψε ότι η νηστεία μπορεί να καθυστερήσει την γήρανση, να αποτρέψει από ασθένειες και να βοηθήσει τους περισσότερους να ξεπεράσουν την ηλικία των 100.

Το πρόβλημα ήταν ότι μια παρατεταμένη νηστεία μπορεί να φέρει προβλήματα υγείας ενώ μία νηστεία λίγων ημερών θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα.

Έτσι, ο Longo, πέρασε χρόνια δημιουργώντας και τελειοποιώντας μια δίαιτα που ξεγελά το σώμα μας στη νηστεία, πολύ χαμηλή σε θερμίδες, σάκχαρα, πρωτεΐνες και υψηλή σε ακόρεστα λίπη, το ProLon®.

Το ProLon® 5Days, είναι το πρώτο και μοναδικό κλινικά δοκιμασμένο πρόγραμμα διατροφής νηστείας, που συνιστούν οι γιατροί. Με πάνω από 20 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας και εμπνευσμένο από τη βραβευμένη με Νόμπελ επιστήμη της αυτοφαγίας, κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προώθηση της μακροζωίας και της υγείας και έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή περισσότερων από 300.000 ικανοποιημένων καταναλωτών.

Το όραμα του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου της L- Nutra, Dr. Joseph Antoun, είναι «να βοηθήσουμε όλους να ζήσουν μια μακρά και υγιή ζωή διατηρώντας τη βιολογική μας ηλικία νεότερη από τη χρονολογική μας ηλικία, πολλοί από τους καταναλωτές της ProLon® έχουν αναφέρει εδώ και χρόνια ένα πιο υγιές , λαμπερό δέρμα, το οποίο βοηθά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αισθάνονται χαρούμενοι και σίγουροι για τη ζωή τους».

Και το όραμα του γίνεται πράξη, καθώς σε πρόσφατη έρευνα για το ProLon® 5 Days , τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν στο Journal of Clinical Medicine, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το πενθήμερο πρόγραμμα διατροφής που μιμείται τη δίαιτα νηστείας, ενισχύει την ποιότητας του δέρματος, την απαλότητα, την ενυδάτωση και τα βασικά συστατικά της ψυχολογικής ευεξίας.

Πλέον μπορούμε να το παραγγείλουμε και στην Ελλάδα από το επίσημο eshop.