Διατροφή

Red velvet cake για την πιο γλυκιά γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Red velvet cake για την πιο γλυκιά γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο Χρήστος Βεργάδος έχει την κατάλληλη συνταγή για να εντυπωσιάσετε

Η πιο ερωτική γιορτή της χρονιάς έφτασε και ο chef, Χρήστος Βεργάδος, μπήκε στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι» και έφτιαξε ένα λαχταριστό Red velvet cake, κατάλληλο για την περίσταση!

Η συνταγή υπόσχεται το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ή την σύντροφό σας, ενώ αν είστε μόνοι, επιβραβεύεστε τον εαυτό σας!

Υλικά

Για το κέικ:

270 γρ. ηλιέλαιο

300 γρ. ζάχαρη

2 αυγά

150 γρ. γάλα

120 γρ. γιαούρτι

340 γρ. αλεύρι

Για τη γέμιση:

220 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. ζάχαρη

1 αυγό

60 γρ. βούτυρο

2 κ. σ. αλεύρι

1 βανίλια

Για το frosting:

260 γρ. ζάχαρη άχνη

120 γρ. τυρί κρέμα

170 γρ. κρέμα γάλακτος

1 βανίλια,

Exit mobile version