Έχει βαρεθεί το κλασσικό σουβλάκι και ψάχνεις τρόπους να το φας, αλλά να είναι και υγιεινό και σπιτικό;
Η Κατερίνα Λένη σου έχει τη λύση! Η γνωστή μαγείρισσα, ετοίμαστε στη «Super Κατερίνα» πανσετάκι τυλιχτό σε πίτα με πατάτες φούρνου.
Η συνταγή
- 1 κιλό πανσετάκια
- 70 ml ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αποξηραμένη ρίγανη
- 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
- 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 συσκευασία πίτες της αρεσκείας σας
Για τη σάλτσα:
- 1 μικρό βάζο ψητές πιπεριές Φλωρίνης
- 2 ντομάτες μικρές ψιλοκομμένες, χωρίς σπόρια και φλούσα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 πρέζα αποξηραμένο δυόσμο
- 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα
- Χυμός από ένα λεμόνι
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 100 ml ελαιόλαδο
- Λίγες σταγόνες μπαλσάμικο ξύδι
Συνοδευτικό:
Πατάτες φούρνου