Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε τα πιο λαχταριστά σπανακοπιτάκια και τυροπιτάκια στο «Ευτυχείτε».
Υλικά για τα τυροπιτάκια
½ πακέτο φύλλο κρούστας, 1 βαζάκι λιαστή ντομάτα, 300 γρ. φέτα, 300 γρ. ανθότυρο, 1-2 αυγά, φρέσκος δυόσμος, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, δίχρωμο σουσάμι, ηλιέλαιο ή σπορέλαιο.
Υλικά για τα σπανακοπιτάκια
½ πακέτο φύλλο κρούστας, 500 γρ. σπανάκι, 50 ml ελαιόλαδο, 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια, 300 γρ. φέτα, λίγο γιαούρτι στραγγιστό, αρωματικά βότανα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μοσχοκάρυδο, δίχρωμο σουσάμι, ηλιέλαιο ή σπορέλαιο.