Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για σινεμά στο City Drive-in του Λυκαβηττού
LIFESTYLE

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για σινεμά στο City Drive-in του Λυκαβηττού

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για σινεμά στο City Drive-in του Λυκαβηττού

Ζήστε από κοντά μια μοναδική εμπειρία

To Ζnews σε στέλνει σινεμά με την παρέα σου και το αυτοκίνητό σου στο City Drive-in του Cinema Alive σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Αθήνας, στον λόφο του Λυκαβηττού.

Οι προσκλήσεις ισχύουν για το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου. Στις 20:00 θα προβληθεί η ταινία Grease με τους Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον Τζον και στις 23:00 θα προβληθεί η βραβευμένη με Οσκαρ ταινία, «Τα παράσιτα».

Κέρδισε τώρα προσκλήσεις απλώς μπαίνοντας στην κλήρωση και ακολουθώντας τις οδηγίες στο Facebook!

https://www.facebook.com/znews.gr/posts/872946169883323

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον λόφο για θερινό σινεμά!

Θέλεις να ζήσεις από κοντά την εμπειρία του drive-in σινεμά; Το Cinema Alive σού δίνει την ευκαιρία!

Από τις 6 Ιουνίου και για ολόκληρο τον μήνα ο λόφος του Λυκαβηττού μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του απολαμβάνοντας παγωμένα cocktails, ζεστό ποπκόρν, νάτσος και πεντανόστιμα burger και γλυκά από το food court μας.

Ο πολυχώρος του City Drive-in λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα και έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in καθώς και πληροφορίες για την προπώληση εισιτηρίων θα βρείτε στο www.driveincinema.gr αλλά και στο Facebook και στο Instagram