2021: Αυτά ήταν τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα στο Znews και το no1 είναι η απόλυτη έκπληξη!
Viral

2021: Αυτά ήταν τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα στο Znews και το no1 είναι η απόλυτη έκπληξη!

2021: Αυτά ήταν τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα στο Znews και το no1 είναι η απόλυτη έκπληξη!

Τι κλικάρατε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε;

Μια χρονιά φεύγει, μια χρονιά έρχεται και τα πληκτρολόγια του Znews για άλλη μια φορά πήραν φωτιά για να καταγράψουν τα τηλεοπτικά -και όχι μόνο- γεγονότα.

365 μέρες καταγράψαμε τον παλμό της τηλεόρασης και έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τα 10 δημοφιλέστερα και πιο διαβασμένα άρθρα μας από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα.

ΜasterChef, Λάκης Γαβαλάς και Ολυμπιακοί Αγώνες στη δεκάδα

Το νούμερο 1 αποτέλεσε έκπληξη για όλους μας στην αίθουσα σύνταξης είναι όμως απόλυτα ενδεικτικό αυτού που απασχόλησε την ελληνική κοινωνία. Έτσι, ακόμα και σε ένα τηλεοπτικό κατά κύριο λόγο site όπως το δικό μας, το δημοφιλέστερο άρθρο μας είχε να κάνει με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα η ανάλυση του προφίλ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τη Μάρα Μεϊμαρίδη ήταν το πιο κλικαρισμένο άρθρο στο Znews για το 2021.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον 33χρονο: «Είναι κοινωνιοπαθής. Είναι αυτοί που το παίζουν γκόμενοι, έχουν αντριλίκι, πάντα φταίει ο άλλος»

Το δημοφιλέστερο μαγειρικό ριάλιτι, το ΜasterChef φιγουράρει στη θέση 2 και 3 της λίστας. Το ένα θέμα αφορούσε τον μετέπειτα κριτή του Top Chef, Γιώργο Βενιέρη και το δεύτερο είχε να κάνει με το κλείσιμο του περσινού ριάλιτι.

MasterChef: Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter για τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη – Ποιον guest ζητούν οι χρήστες να επιστρέψει;

ΜasterChef: Τι παρατήρησε το Twitter στο τέλος του επεισοδίου σχετικά με τον Αθηναγόρα Κωστάκο που μάλλον δεν άρεσε καθόλου;

Το σκάνδαλο με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρέθηκε στη θέση 4 αλλά μέσα από μια δήλωση της  ηθοποιού Νικολέτας Βλαβιανού που συζητήθηκε:

Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ανήσυχος μετά τις καταγγελίες για τον Κιμούλη»

Το MasterChef φιγουράρει και στην 5η θέση και αυτή τη φορά αφορά τη Λία, την παίκτρια που κάποτε ήταν τραγουδίστρια!

MasterChef – Λία: Δείτε πώς ήταν η παίκτρια με τη μαμαδίστικη κουζίνα το 2013 σε πίστα στον Βόλο!

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των αναγνωστών μας, αφού δύο άρθρα που τον αφορούν φιγουράρουν στην 6η και στη 10η θέση.

Η συγκλονιστική του συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση είναι το πρώτο και το δεύτερο αφορά βεβαίως τον πάντα εξεζητημένο και γλαφυρό τρόπο που κριτικάρει το ντύσιμο κυρίων και κυριών και συγκεκριμένα τις επίσημες εμφανίσεις στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

«Ξέσπασε» ο Λάκης Γαβαλάς για τα ανίψια του: «Γύρισα με το συμβόλαιο στην Αθήνα και την ίδια στιγμή με κλέβανε»

Λάκης Γαβαλάς: Σχολιάζει τις εμφανίσεις Γιάννας Αγγελοπούλου, Μαρέβας Μητσοτάκη και Δούκισσας της Κορνουάλης στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, Δημήτρης, φιγουράρει στην 7η θέση με ένα επικό του βίντεο στο Ιnstagram:

Δημήτρης Σχοινάς: Τον… «αποκλήρωσε» ο πατέρας του και ψάχνει το δίκιο του στο Instagram (video)

Στην 8η θέση η πολύπαθη Σοφία Βόσσου σε μία πολύ αποκαλυπτική εξομολόγηση στο Ηappy Day όπου μίλησε για το βάρος της:

Σοφία Βόσσου: «Στα 43 μου με κοίταξα στον καθρέφτη και είπα “άκου μουλάρα, δεν θα ξαναπαχύνεις ποτέ”»

Τη δεκάδα των δημοφιλέστερων θεμάτων μας για το 2021 ολοκληρώνει μια καταδικαστέα εικόνα που έκανε τον γύρο του κόσμου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ήταν η στιγμή που η άλλοτε αναβάτρια και νυν προπονήτρια Κim Raisner κακοποιούσε το άλογο της αθλήτριάς της για να το «συνετίσει», αμαυρώνοντας το νόημα των Αγώνων και προκαλώντας παγκόσμια οργή:

Σάλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: H στιγμή που η Γερμανίδα προπονήτρια, Kim Raisner, ρίχνει μπουνιά σε άλογο για να το «συνετίσει»