Ιαπωνία: Ο δισεκατομμυριούχος Maezewa αναζητεί σύντροφο σε αγγελία
Viral

Ιαπωνία: Ο δισεκατομμυριούχος Maezewa αναζητεί σύντροφο σε αγγελία

Ιαπωνία: Ο δισεκατομμυριούχος Maezewa αναζητεί σύντροφο σε αγγελία

Θέλει να τον συνοδέψει στο...φεγγάρι!

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος από την Ιαπωνία, Yusaku Maezawa, ξαναχτύπησε!

Αυτήν τη φορά αναζητά σε αγγελία σύντροφο, η οποία θέλει να τον συνοδέψει σε ένα ταξίδι γύρω από τη Σελήνη με το SpaceX του Elon Musk.

Ο 44χρονος Maezawa, είναι γνωστός για τις ιδιορρυθμίες του…

Στην αρχή του χρόνου είχε απασχολήσει ξανά τα μίντια, αφού χάριζε 9.000.000 δολάρια σε 1.000 άτομα που θα έκαναν retweet ένα ποστ του για χάρη κοινωνικού πειράματος.

Τώρα, όπως λέει ο ίδιος, δεν αντέχει άλλο τη μοναξιά και επιθυμεί βαθύτατα να βρει μια γυναίκα να σταθεί στο πλάι του:

“Καθώς αισθήματα μοναξιάς και κενότητας αρχίζουν σιγά σιγά να με κατακλύζουν, υπάρχει ένα πράγμα που σκέφτομαι: Να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα” έγραψε ο Maezawa σε μια ιστοσελίδα με αγγελίες, όπως μεταδίδει το Reuters.

“Θέλω να βρω μια ‘σύντροφο ζωής’. Με αυτή τη μελλοντική σύντροφό μου, θέλω να κραυγάσω για την αγάπη μας και την ειρήνη στον κόσμο από το διάστημα” συνέχισε ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος, που προκειται να πετάξει γύρω από τη Σελήνη το 2023, ως ο πρώτος ιδιώτης επιβάτης της SpaceX.

Η πτήση του ζευγαριού πρόκειται να προβληθεί σε ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Full Moon Lovers” και θα προβληθεί μέσω streaming στο AbemaTV, που υποστηρίζεται από το πρακτορείο online διαφήμισης CyberAgent.

Οι ενδιαφερόμενες πρέπει “να ενδιαφέρονται να πάνε στο διάστημα και να μπορούν να συμμετέχουν στις προετοιμασίες για αυτό” σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Οι αιτήσεις σταματούν στις 17 Ιανουαρίου και ο Maezawa θα διαλέξει τη σύντροφό του ως τα τέλη του Μαρτίου.

Ο Maezawa είναι ιδρυτής της Zozo Inc ασχολείται με τον χώρο της μόδας και έχει δημιουργήσει τεράστια περιουσία. Σύμφωνα με το BBC, ο πλούτος του εκτιμάται πως πλησιάζει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.