Από τη μύτη βγήκε σε έναν αστροφυσικό -κυριολεκτικά και μεταφορικά- η προσπάθειά του να φτιάξει μια συσκευή που αποτρέπει το άγγιγμα του προσώπου ως προστασία από τον Covid-19.
Ο άτυχος επιστήμονας ήθελε να φτιάξει ένα “περιλαίμιο” με τη χρήση μαγνητών που θα σήμανε συναγερμό κάθε φορά που κάποιος θα επιχειρούσε να αγγίξει το πρόσωπό του, αλλά δυστυχώς η προσπάθειά του ναυάγησε με ευτράπελα.
Παρά την αποτυχία του, ο δρ. Daniel Reardon συνέχισε να παίζει με τους μαγνήτες και να τους τοποθετεί στα αυτιά και στα ρουθούνια του, κάνοντας πλάκα.
Δυστυχώς, το παιχνίδι δεν βγήκε σε καλό, αφού όταν πήγε να αφαιρέσει τους δύο από το εσωτερικό της μύτης του, διαπίστωσε πως ήταν αδύνατον.
Αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να τους βγάλει, κατέφυγε στο Google για να βρει λύση στο πρόβλημά του. Εκεί διάβασε για την παρόμοια περίπτωση μιας 11χρονης, η οποία για να ξεφορτωθεί τους μαγνήτες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει άλλους δυο για να τους έλξει.
Μαντεύετε τη συνέχεια;
Ο αδέξιος αστροφυσικός, προσπαθώντας να βγάλει τους μαγνήτες, το μόνο που κατάφερε ήταν να σφηνώσουν και οι άλλοι δυο μαγνήτες μέσα στη μύτη του και να καταλήξει με 4 μαγνήτες στα ρουθούνια!
Μάταια επιχείρησε να τους αφαιρέσει με πένσα και απογοητευμένος πήρε την απόφαση να πάει μαζί με τη σύντροφό του στο νοσοκομείο για να ξεβουλώσει τη μύτη του.
Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τους τρεις ενώ ο τελευταίος βγήκε διά… του βήχα, αφού παραλίγο να τον καταπιεί.
1 comment
Things i have seen in terms of laptop memory is that there are specs such as SDRAM, DDR and so on, that must fit the features of the motherboard. If the pc’s motherboard is kind of current while there are no operating-system issues, updating the memory space literally requires under sixty minutes. It’s one of the easiest computer upgrade treatments one can visualize. Thanks for spreading your ideas.