Μεγάλος διαγωνισμός του Znews! Κερδίστε 2 δωροεπιταγές των 1000 ευρώ σε υπηρεσίες Medi Prinou
Υγεία & Ευεξία

Μεγάλος διαγωνισμός του Znews! Κερδίστε 2 δωροεπιταγές των 1000 ευρώ σε υπηρεσίες Medi Prinou

Μεγάλος διαγωνισμός του Znews! Κερδίστε 2 δωροεπιταγές των 1000 ευρώ σε υπηρεσίες Medi Prinou

Το znews.gr και τα MEDI PRINOU σας κάνουν ένα μεγάλο δώρο ομορφιάς! Σας προσφέρουν δύο δωροεπιταγές αξίας 1000 ευρώ η καθεμία για να απολαύσετε υπηρεσίες ομορφιάς της επιλογής σας στο Κέντρο Επιστημονικής Αισθητικής Medi Prinou στην Κηφισιά (Μιλτιάδου 8).

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαΐου και οι δύο νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 6 Μαΐου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να μπείτε στον διαγωνισμό μας είναι:
✔Like στη σελίδα του znews.gr στο Facebook
✔Share το post του διαγωνισμού & comment τα ονόματα 2 φίλων που θα θέλατε να κερδίσουν το δώρο.

https://www.facebook.com/znews.gr/posts/584880488689894

Αυτό το καλοκαίρι κάντε τη διαφορά με το σώμα σας!

Τα Medi Prinou ως ηγέτης στον τομέα της Επιστημονικής Αισθητικής, μέσω υπηρεσιών Κοσμητικής Ιατρικής που στηρίζονται σε τεχνολογία αιχμής και εξειδικευμένη ιατρική γνώση σας προσφέρουν πάντα μοναδικές, ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους να αποκτήσετε το πρόσωπο και το σώμα που ονειρεύεστε.

Λίγο πριν από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, τα Medi Prinou σάς προσφέρουν μία μοναδική υπηρεσία απώλειας βάρους, καταπολέμησης κυτταρίτιδας αλλά και σύσφιξης για το σώμα και το πρόσωπο, το LIPO ICL.

Καινοτομία στη μείωση της κυτταρίτιδας

Το LIPO ICL BODY® είναι μία τεχνολογική εξέλιξη που προσφέρει πλήρως εξατομικευμένες θεραπείες ομορφιάς. Ένας συνδυασμός διαφορετικών προγραμμάτων περιποίησης σώματος έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες των ανδρών και των γυναικών όλων των ηλικιών.

Πρόκειται για μία καινοτόμο, μη επεμβατική τεχνολογία για αποτελεσματική, γρήγορη και ασφαλή θεραπεία σώματος. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία προσφέρει μία ασφαλή και ευχάριστη νέα προσέγγιση για τη θεραπεία του συνδετικού ιστού με καταπληκτικά αποτελέσματα, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων, βελτιώνοντας την αποστράγγιση της περίσσειας των υγρών και τη σύσφιξη του δέρματος.

Η μέθοδος δρα στο δέρμα χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του μέσω κυλίνδρων, αλλά και το συνδυασμό με Laser, οι οποίοι, μαλάσσουν και διεγείρουν τον συνδετικό ιστό του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων και ευπαθών περιοχών (π.χ. εσωτερικό των χεριών και το εσωτερικό των μηρών), δίνοντας μία ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Πρόκειται για μία επαναστατική θεραπεία  που παρέχει τρεις δράσεις ταυτόχρονα για ένα τέλειο δέρμα: αποστράγγιση, αναδιαμόρφωση και σύσφιξη.  Το νεότερο LIPO ICL BODY® διαθέτει το Roboderm®, μια καινοτόμο τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που συνδυάζει μια νέα γενιά Ανεξάρτητων Μηχανοκίνητων Μικροδιεγέρσεων με τη δύναμη του LASER.  Αυτός ο πρωτοποριακός συνδυασμός προσφέρει μια απαλή αλλά αποτελεσματική διέγερση του δέρματος για τη θεραπεία διαφορετικών προβλημάτων του σώματος.

Το LIPO ICL BODY, χάρη στην αποκλειστική δράση των κυλίνδρων, διεγείρει την μείωση της κυτταρίτιδας και προσδίδει μια εμφανώς βελτιωμένη ποιότητα του δέρματος, και μία εντυπωσιακή διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, το LIPO ICL BODY βελτιώνει την μείωση του τοπικού πάχους, ενώ παρέχει εκπληκτική ελαστικότητα στο δέρμα.

Αντίστοιχα και στο πρόσωπο, το LIPO ICL διεγείρει τη δημιουργία κολλαγόνου για τη σύσφιξη του προσώπου, βελτιώνει το σχήμα του ενώ είναι μια ευχάριστη μέθοδος αντιγήρανσης.

Κέντρα Medi Prinou

Απολαύστε τις μοναδικές υπηρεσίες των Medi Prinou σε όλη την Ελλάδα!

Κηφισιά: Μιλτιάδου 8/Τηλέφωνο: 210 80 19 000

Χαλάνδρι: Χαϊμαντά 11/Τηλέφωνο: 216 000 37 00

Περιστέρι: Παναγή Τσαλδάρη 65/Τηλέφωνο: 210 57 10000

Καλλιθέα: Σιβιτανίδου 6/Τηλέφωνο: 210 95 33 314

Χαλκίδα: Τζιαρντίνη 2/Τηλέφωνο: 22210 60 250

Γλυφάδα: Αγγέλου Μεταξά 33/Τηλέφωνο: 210 89 00 305

Κέρκυρα: Λεωφόρος Δημοκρατίας 2/Τηλέφωνο: 26610 23 900