Πώς δεν θα πάρουμε κιλά μέσα στην καραντίνα; Η Ελένη Πετρουλάκη απαντά!
Υγεία & Ευεξία

Πώς δεν θα πάρουμε κιλά μέσα στην καραντίνα; Η Ελένη Πετρουλάκη απαντά!

Πώς δεν θα πάρουμε κιλά μέσα στην καραντίνα; Η Ελένη Πετρουλάκη απαντά!

Και προειδοποιεί να μην επηρεαζόμαστε από influencers που δεν είναι ειδικοί στο fitness

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη ήταν η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γυμνάστρια και fitness expert είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσει για διατροφικές και αθλητικές συνήθειες που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες εν καιρώ πανδημίας τόσο στην αποφυγή λήψης βάρους όσο και στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας.

Αρχικά, παρατηρώντας τα σημεία των καιρών θέλησε να προειδοποιήσει τον κόσμο να μην επηρεάζεται από προτροπές ανθρώπων που δεν είναι ειδικοί στον χώρο του fitness, όπως youtubers και influencers, που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με μυστικά και tips χωρίς καμία γνώση του αντικειμένου εις βάθος.

«Ο κόσμος επηρεάζεται πάρα πολύ. Δεν μπορεί ο καθένας να είναι ειδικός στο κομμάτι της άσκησης αν δεν έχει προϋπηρεσία. Ξαφνικά βλέπουμε ένα σωρό βίντεο και influencers που ο καθένας το παίζει ειδικός, δεν είναι έτσι. Είναι επικίνδυνο».

https://streamable.com/fouzdu

Την περίοδο της καραντίνας ο φόβος ότι θα πάρουμε κιλά μας έχει κατακλύσει όλους. Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε το πώς θα αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στη ζυγαριά δίνοντας τις συμβουλές της για διατροφή και σωματική άσκηση.

https://streamable.com/e2gjbk

https://streamable.com/3pyr0g