Αιμίλιος Χειλάκης: «Αν είχα παιδιά δεν θα τα άφηνα να κυκλοφορούν μόνα τους»
Τηλεόραση

Αιμίλιος Χειλάκης: «Αν είχα παιδιά δεν θα τα άφηνα να κυκλοφορούν μόνα τους»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Αν είχα παιδιά δεν θα τα άφηνα να κυκλοφορούν μόνα τους»

Όσα είπε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Καλεσμένος στην εκπομπή, Γειά σου, βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης και αναφέρθηκε τόσο στην επιθυμία του να ζήσει στα Κύθηρα όσο και τη γνωριμία του με την Αθηνά Μαξίμου.

«Είναι δυσάρεστο το να επιστρέφεις στην Αθήνα και σε ρυθμούς που είναι γρήγοροι και εξοντωτικοί. Έχω ένα πρόβλημα. Στην ηλικία μου γράφει 53 και εγώ το βλέπω 35 ακόμα.

Δουλεύω σαν 35αρης ενώ το σώμα μου λέει “ηρέμησε”. Θέλει λίγο ξεκούραση!

Νομίζω είναι το επόμενό μας βήμα να μένουμε στα Κύθηρα και να ερχόμαστε στην Αθήνα να κάνουμε κάποιες περιόδους μαζεμένα δουλειά και να επιστρέφουμε.

Η Αθήνα δεν υποφέρεται, είναι ένας τόπος δύσκολος για να ζεις. Έχει χαθεί η χαρά της γειτονιάς, του κέντρου.

Εγώ είχα μεγαλώσει στην πλατεία Αττικής που παίζαμε μπάλα στον δρόμο. Την δεκαετία του ’70 είχαμε ένα γηπεδάκι, που μπαίναμε μέσα, παίζαμε μπάλα και μετά ανεβαίναμε την Λιοσίων και πηγαίναμε στην Αλεξάνδρας και ξαναγυρίζαμε στο σπίτι.

Καμία αγωνία οι γονείς και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Αν είχα παιδιά δεν θα τα άφηνα να κυκλοφορούν μόνα τους.

Έχει περάσει η περίοδος της ελπίδας και είμαστε στην περίοδο του θυμού. Ο θυμός είναι παγκόσμιος! Ο Τραμπ δεν είναι τυχαίο γεγονός μετά τον Ομπάμα.

Δεν είναι τυχαία τα πολιτικά κύματα, δεν είμαστε άμοιροι των μεγάλων κυμάτων.

Η καραντίνα ήταν η αφορμή και τα αίτια ήταν πιο βαθιά. Προσπαθούμε να ορίσουμε τι είναι οικογένεια.

Στους Πανθέους παίζουμε μια οικογένεια που έγραψε κάποιος την δεκαετία του ’50 το πόσο σκληρή είναι, πόσα ψέματα υπάρχουν και πώς η προδοσία ελλοχεύει σε κάθε γωνία.

Θυμός υπάρχει πάντα αλλά η ελπίδα σου έδινε έναν τρόπο διαχείρισης του θυμού.

Για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον εαυτό μας τις τελευταίες δεκαετίες είπαμε πολλά ψέματα. Βάλαμε άλλες αρχές και αξίες».

«Φλερτάραμε στον πληθυντικό»

«Με την Αθηνά γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο που έπαιζε εκείνη και μετά την παράσταση πήγαμε για φαγητό με κάποιους συναδέλφους. Φλερτάραμε στον πληθυντικό.

Είναι μια αστική ευγένεια. Ο πληθυντικός ήταν για να ενταθεί το φλερτ, να κρατάμε μια απόσταση μέχρι να έρθουμε πιο κοντά.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μέχρι τις 7 το πρωί στέλναμε μηνύματα. Στις 9 την πήρα τηλέφωνο και της πρότεινα να συναντηθούμε. Νομίζω είναι από τις πιο ωραίες άγρυπνες νύχτες μου.

Συναντηθήκαμε το ίδιο απόγευμα. Την ήξερα μέχρι τότε σαν μια εξαιρετική ηθοποιό που την είχα δει, μου άρεσε και ήθελα να τη γνωρίσω.

Πέρασαν τρία χρόνια όμως από τότε που την είδα μέχρι να τη γνωρίσω».

Διαβάστε επίσης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όσοι έχουν επιδείξει κακή συμπεριφορά έχουν μπει στη μαύρη λίστα»