Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Η εκπομπή κόπηκε, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας»
Τηλεόραση

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Η εκπομπή κόπηκε, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Η εκπομπή κόπηκε, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας»

Ο δημοσιογράφος σχολίασε το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, αλλά και το μέλλον του

Το Mega Καλημέρα αποχαιρέτησε πρόωρα το τηλεοπτικό κοινό και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν έκρυψε τα λόγια του, τονίζοντας ότι η εκπομπή κόπηκε και ευθύνες γι αυτό έχουν όλοι.

«Τι να πω; Ότι είμαι σε μια εκπομπή που κόπηκε και να πανηγυρίζω; Όλοι μας ευθυνόμαστε. Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Η εκπομπή κόπηκε. Αν πήγαινε Γκανιάν, θα έβρισκε το κανάλι τον τρόπο να υπάρχει», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Όλα μας πρέπει να πούμε ένα μεγάλο “εγώ φταίω” και με αυτό θα είμαστε όλοι πολύ καλύτεροι γι αυτά που θα χτίσουμε και θα πράξουμε του χρόνου», τόνισε.

Για τις «επιθέσεις» που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, απάντησε: «Η πολιτική είναι πολύ πιο σκήρή από την τηλεόραση. Αλλά, έχει ένα διαφορετικό πράγμα. Στην πολιτική μπορείς να πορεύεσαι χρόνια με το ψέμα. Στην τηλεόραση αν δεν έχεις και αλήθεια, δύσκολα να έχεις μεγάλη πορεία».

Για το αν ήταν σωστή τελικά η απόφασή του να φύγει από τη Super Κατερίνα: «Έκανα σωστά που έφυγα. Την ευχαριστώ και με τιμούν τα λόγια της. Θα το σκεφτούμε, θα το συζητήσουμε και θα γίνει το καλύτερο για όλους».

Για το αν είχε πρόταση από το TV Queen: «Καλή επιτυχία στον Ανδρέα. Η Μαλέσκου ήθελε να κάνει come back με τον Ανδρέα ε; Κάτσε να δεις πώς γίνεται η τηλεόραση, καλά θα περάσεις», απάντησε αστειευόμενος.

Διαβάστε ακόμα

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Φεύγω ανακουφισμένος από το Mega Καλημέρα»