Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Δεν έκανα τον καουμπόι» – Κατερινόπουλος: «Αυτό το παιδί το σκέφτηκε κανείς;»
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Δεν έκανα τον καουμπόι» – Κατερινόπουλος: «Αυτό το παιδί το σκέφτηκε κανείς;»

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Δεν έκανα τον καουμπόι» – Κατερινόπουλος: «Αυτό το παιδί το σκέφτηκε κανείς;»

Οι εξηγήσεις που έδωσε για τον τρόπο που συνελήφθη ο παιδόφιλος και οι αντιρρήσεις της Αστυνομίας

Ο γνωστός youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης έδωσε εξηγήσεις στη Super Κατερίνα για την υπόθεση του παιδόφιλου που οδήγησε στα χέρια των Αρχών με τη βοήθεια ενός φίλου του αστυνομικού.

Παρότι επαινέθηκε από τον κόσμο για την πράξη του, στη ΓΑΔΑ όμως υπήρξε δυσαρέσκεια και διατάχθηκε ΕΔΕ καθώς η όλη επιχείρηση φέρεται ότι έγινε χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι ανώτεροι των αστυνομικών που συμμετείχαν στη σύλληψη.

«Το σωστό και το δίκαιο θα ήταν να ενημερώσει τους προϊσταμένους του γιατί θα μπορούσε να πήγαινε κάτι στραβά και να είχαμε τραυματισμό. Αναφέρομαι στον αστυνομικό λόγω φιλικής σχέσης με τον κ. Κοψιάλη. Αν κάποιος πήγαινε στραβά ποιος θα είχε την ευθύνη. Έγινε μια σύλληψη και καλώς έγινε. Βιντεοσκοπήθηκε. Αυτό το παιδί το σκέφτηκε κανείς; Δεν είδαμε το παιδάκι ευτυχώς αλλά είδαμε τον πατέρα. Αυτό το παιδί θα πάει σχολείο αύριο μεθαύριο. Μπορεί να μας πει κάποιος πώς θα αντιμετωπιστεί από κακόπιστους συμμαθητές του; Είναι απόφαση του γονιού. Καμία τέτοια επιχείρηση δεν μπορεί να βιντεοσκοπείται» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζοντας το γεγονός ότι το πρόσωπο του πατέρα βγήκε στη δημοσιότητα στο βίντεο της επιχείρησης.

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μίλησε στη Super Κατερίνα και εξήγησε ότι πρώτον ο πατέρας είναι φίλος του γι’ αυτό και επενέβη αλλά και ότι οι ανώτεροι του αστυνομικού που τον βοήθησε ήταν ενήμεροι.

«Η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη από την προηγούμενη το βράδυ. Εγώ έκανα την κλήση. Το κοριτσάκι το ξέρω από ημερών, ο πατέρας του είναι φίλος μου 15 χρόνια, δεν έκανα τον καουμπόι. Ο μόνος λόγος που ανέβηκε είναι να αποθαρρύνουμε αντίστοιχα αρρωστημένα μυαλά να συνευρεθούν με παιδιά και τα παιδιά να πάρουν θάρρος να μιλήσουν για να αποτρέψουμε τα χειρότερα. Σε καμία περίπτωση δεν ενθαρρύνω κάποιον να πάρει τον νόμο στα χέρια μου».

«Η Αστυνομία ή οι αστυνομικοί ήταν ενήμεροι; Αν ήταν ενημερωμένη η Αστυνομία πάλι υπάρχει φάουλ, η βιντεοσκόπηση. Θα αποδειχτεί» σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. «Τα μηνύματα δεν περνάνε μέσα από μια βιντεοσκοπημένη σύλληψη. Η εικόνα πολλές φορές μπορεί να δώσει και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Πολύ φοβάμαι ότι εδώ το μήνυμα δεν είναι θετικό γιατί το παιδί θα πάει σχολείο και θα συναντήσει παρέες και δεν ξέρουμε πώς θα αντιμετωπιστεί».

Ο ίδιος ο πατέρας επιβεβαιώνει στην εκπομπή ότι όλα έγιναν με την άδεια της Αστυνομίας. «Η κόρη μου με ειδοποίησε. Μας έλεγε ότι έχει ξαναπάει με ανήλικα κορίτσια. Ήρθε με ΚΤΕΛ. Ήμουν στην Αστυνομία όταν έγινε η σύλληψη γι’ αυτό σας λέω ότι έγινε με τη συνεργασία της Αστυνομίας. Συνομιλούσε με πολλά παιδιά. Έχει καταλάβει από τι γλίτωσε και κατάλαβε ότι πρέπει να τα λέει όλα στους γονείς της.

Είμαστε αδελφικοί φίλοι με τον Αλέξανδρο. Με τη σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας ανέβηκε αυτό το βίντεο» ανέφερε.