Αλφόνσο για Σαμπρίνα: «Εξαφανίστηκε, ήταν αντιεπαγγελματικό»
Τηλεόραση

Αλφόνσο για Σαμπρίνα: «Εξαφανίστηκε, ήταν αντιεπαγγελματικό»

Αλφόνσο για Σαμπρίνα: «Εξαφανίστηκε, ήταν αντιεπαγγελματικό»

Όσα είπε ο επιχειρηματίας και τραγουδιστής για τη συνεργασία που δεν έγινε

Η Σαμπρίνα αποχώρησε από το σχήμα στο οποίο θα εμφανιζόταν στην Κομπαρσίτα λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν. Ο Χάρης Ακριτίδης, που βρίσκεται στο ίδιο σχήμα, είχε μιλήσει στο Πρωινό Σουσού την Πέμπτη για το θέμα.

«Τελευταία στιγμή εκεί που ήμασταν πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε, την παίρναμε τηλέφωνο, δεν τη βρίσκαμε. Όταν η καλλιτέχνιδα κλείσει σε ένα σχήμα δεν μπορώ να παρέμβω εγώ.

Η σχέση μου δεν αλλάζει με τη Σαμπρίνα.

Ο επιχειρηματίας επιμένει να κάνουμε φωτογράφιση χωρίς εκείνην. Άφαντη, δεν κάνουμε φωτογράφιση και τελικά μου στέλνει ένα μήνυμα “μην το πάρεις προσωπικά, δεν θα συνεργαστούμε στον συγκεκριμένο χώρο”. Λιποθύμησα μεταφορικά» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Φράνκο Αλφόνσο που διαχειρίζεται το μαγαζί και θα ήταν και εκείνος στο σχήμα μίλησε στο Happy Day για το θέμα.

«Το μόνο που ξέρω να σας πω είναι ότι η κυρία Σαμπρίνα εξαφανίστηκε κάποια στιγμή. Είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε φωτογράφιση την προηγούμενη Τρίτη και από την προηγούμενη Δευτέρα εξαφανίστηκε.

Δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο τηλέφωνο, ούτε και στο μήνυμα που της έστειλα σε περίπτωση που δεν είχε το τηλέφωνό μου. Ήταν αντιεπαγγελματικό, μας πήγε λίγο πίσω. Εδώ είναι κάποιες οικογένειες που ζουν και δουλεύουν» ανέφερε.