Αμαλία Καβάλη: «Έκανα like στον Λευτέρη Χαρίτο και την άλλη μέρα μου ζήτησε να πάω για κάστινγκ»
Τηλεόραση

Αμαλία Καβάλη: «Έκανα like στον Λευτέρη Χαρίτο και την άλλη μέρα μου ζήτησε να πάω για κάστινγκ»

Αμαλία Καβάλη: «Έκανα like στον Λευτέρη Χαρίτο και την άλλη μέρα μου ζήτησε να πάω για κάστινγκ»

Η Αμαλία Καβάλη μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο της στο Ναυάγιο

Η Αμαλία Καβάλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, το ξεκίνημα της καριέρας της και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Ναυάγιο.

Αρχικά αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και τις σπουδές της στο εξωτερικό, είπε:

«Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι το θέατρο και η υποκριτική θα μπορέσουν να με ζήσουν και μου ζήτησαν να σπουδάσω πρώτα κάτι άλλο. Το καταλαβαίνω αυτό το άγχος. Όντως έχω περάσει αρκετή ανεργία μέχρι να ορθοποδήσω».

Έπειτα αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή έδωσε εξετάσεις στις δραματικές σχολές στο Λονδίνο. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές της στα Οικονομικά.

«Επειδή δεν πέρασα πίστευα ότι δεν το έχω. Όμως δεν αισθανόμουν ευτυχισμένη αν και είχα καταφέρει να είμαι σε ένα καλό σημείο. Τότε αποφάσισα να κατέβω στην Ελλάδα και να σπουδάσω υποκριτική. Είχα βάλει στόχους και είχα πει ότι αν δεν καταφέρω στην πενταετία να έχω τη δουλειά μου στρωμένη θα επιστρέψω στα Οικονομικά».

Οι «Άγριες Μέλισσες»

Αποκαλύπτοντας τον τρόπο που της έγινε πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, είπε:

«Έκανα ένα σεμινάριο με την Δανάη Λουκάκη και μου είπε για τα δοκιμαστικά της σειράς, έκανα like στον Λευτέρη Χαρίτο και την άλλη μέρα μου ζήτησε να πάω για κάστινγκ…».

«Η Στέλλα διεκδικεί να βρει τον δολοφόνο του άντρα της»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Στέλλα Πετράτου, τον ρόλο της οποίας υποδύεται στο «Ναυάγιο», τι είπε:

«Η Στέλλα είναι ηθοποιός σε μια εποχή, που σημαίνει ότι είναι επαγγελματίας. Εργάζεται σε έναν σκληρό χώρο και διεκδικεί δικαιώματα. Είναι σημαντικό για εκείνη να κάνει τη δουλειά της όπως θέλει αυτή. Χαράζει τον δικό της δρόμο. Ο σεναριογράφος επέλεξε να βάλει την αντίδραση της αυτοδικίας σε έναν γυναικείο χαρακτήρα που δεν το συνδέουμε έτσι κατά βάση. Η βεντέτα έρχεται σε μία γυναίκα, που διεκδικεί να βρει τον δολοφόνο του άντρα της και προσπαθεί να τον κάνει να ομολογήσει πριν τον σκοτώσει. Η Στέλλα σχεδιάζει μια μεγάλη διαδρομή»

Ακόμη αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ρόλου της μέσα από την πλοκή του έργου. Τι σχετικά με τα επόμενα επεισόδια:

«Η Στέλλα φτάνει στα όρια. Αν και μαθαίνει ότι ο δολοφόνος του άντρα της έχει παιδί, την καταλαμβάνει κάποια μανία. Δεν είναι φτιαγμένη δολοφόνος, δεν έχει ξαναπιάσει όπλο».

Τέλος στην ερώτηση, αν θα είναι κάποια στιγμή μαζί με τον Βασίλη, τόνισε ότι και οι δύο βρίσκονται σε πένθος. «Τώρα εάν θα είναι μαζί…», είπε με νόημα αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος μαθαίνει ότι ο Γιαννακάκης έκαψε τους γονείς του!