Ανανεωμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση…»
Τηλεόραση

Ανανεωμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση…»

Ανανεωμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έκανα λιποαναρρόφηση…»

Και τα σκαμπανεβάσματα που έχει ζήσει στα επαγγελματικά του

Για τους λόγους που αποφάσισε να ανανεωθεί εμφανισιακά, την απώλεια των γονιών του και την τηλεόραση μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Στούντιο 4.

«Είμαι καλά, νιώθω πολύ καλά γιατί από πέρυσι μπήκα σε μια διαδικασία να φέρω το σώμα μου εκεί που θέλω, να χάσω κιλά. Αγαπώ τη δουλειά μου σε βαθμό θλιβερό που έχει υποκαταστήσει πολλούς τομείς της ζωής μου. Κάποια στιγμή είπα να το αφήσω αυτό και να κοιτάξω και άλλες πτυχές.

«Έκανα λιποαναρρόφηση, έχασα 17 κιλά. Πλέον αντί να ξυπνάω 5:30 ξυπνάω 5 παρά και πάω για τρέξιμο. Αγόρασα και κάποια ρούχα για να δεσμεύσω τον εαυτό μου».

Όπως εξομολογήθηκε έχει ζήσει σκαμπανεβάσματα στα επαγγελματικά του.

«Έκανα τα βιογραφικά μου και με πήραν στο MAD υπεύθυνο Τύπου και με απέλυσε ο Ανδρέας Κουρής. Ο Ανδρέας πάντα με πετύχαινε ν ακάνω καραγκιοζιλίκια, όποτε έκανα μία μίμηση, όποτε έκανα ένα αστείο ήταν εκεί ο Ανδρέας. Κάποια στιγμή είπε “τι τον έχουμε αυτόν εκεί;”. Έγιναν και κάποια λάθη αι πάει και αυτό».

Η περίοδος που έχασε τους γονείς του υπήρξε από τις πιο δύσκολες που έχει κληθεί να διαχειριστεί.
«Έχασα και τους δύο γονείς μου μέσα σε έξι μήνες. Έχουν περάσει πέντε χρόνια. Μέσα από τη δουλειά βρήκα ένα αχνό φως, δεν ήξερα από πού να πιαστώ. Πήγα με το αλκοόλ εκεί… Η δουλειά με έσωσε».

«Τα είπα αυτά που έπρεπε να πω. Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα… Ο καρκίνος λιώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε η μητέρα μου στο σημείο να μην μπιρεί να επικοινωνήσει, μόνο μία κραυγή έβγαλε, όταν με είδε, και έσκυψα στο αυτί της να της τα πω και πάλι δειλία ήταν έπρεπε να τα πω πολύ νωρίτερα».

Αλλάζοντας θέμα σχολίασε την εικόνα που παρουσιάζει η σύγχρονη τηλεόραση και που δεν τον ικανοποιεί καθόλου.

«Η τηλεόραση είναι άθλια σήμερα, περνά τη χειρότερη φάση της. Μιλάω για τη mainstream, εμπορική, ανταγωνιστική τηλεόραση που διεκδικεί την επιλογή του τηλεθεατή».

«Υπάρχει εδώ η συζήτηση… Διαμορφώνεται η τηλεόραση με βάση αυτό που εγκρίνει ο τηλεθεατής ή διαμορφώνει τον τηλεθεατή;».

«Θέλω να φύγω από το… ξέφωτο της τηλεόρασης για να παρουσιάσω κάτι που κάνει καλό στους άλλους» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

Ουγγαρέζος: «Έχω πει χοντράδες. Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Κατάλαβα ότι είχε δίκιο, όταν…»