Αγγελική Ηλιάδη: «Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor. Αν πάει ο Γκέντσογλου θα το πάρει»
Τηλεόραση

Αγγελική Ηλιάδη: «Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor. Αν πάει ο Γκέντσογλου θα το πάρει»

Αγγελική Ηλιάδη: «Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor. Αν πάει ο Γκέντσογλου θα το πάρει»

Πότε θα γίνει ο τελικός του Ι am a celebrity και πώς είναι οι σχέσεις της με τον Σάββα Γκέντσογλου;

Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε από το I am a celebrity και πήγε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά για να μιλήσει για το παιχνίδι αλλά και το Survivor.

Αρχικά όπως είπε δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους δημοσιογράφους γιατί πάντα στηρίζουν τη δουλειά της απλά όσο καιρό ήταν στο ριάλιτι «μιλούσαν πάρα πολλοί για μένα χωρίς να είμαι εδώ».

«Τρέχοντας θα πήγαινα στο Survivor! Όταν μου έκαναν πρόταση από την Acun Medya για το I am a celebrity περίμενα ότι θα μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση. Ήμουν με την παραγωγή 2,5 μήνες. Έχουν γραφτεί κάποια πράγματα για τον Σάββα Γκέντσογλου (σ.σ. πρώην σύντροφός της και . Θα μου άρεσε να πάει, τον πιστεύω και πιστεύω ότι αν πάει θα το πάρει κιόλας. Ποιες ισορροπίες θα ταράξει αν πάμε μαζί; Ήμασταν μαζί στο σπίτι χτες, ήρθε να δει τα παιδιά. Η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ. Δεν σχολιάζω αν υπάρχει πιθανότητα να πάω. Μόλις γύρισα καλέ! Δεν μπορώ να φύγω γιατί καταρχάς δεν έχω προλάβει να δω τα παιδιά μου. 2,5 μήνες ήμουν στον Άγιο Δομίνικο σε δύσκολες συνθήκες.

Ο μικρός γιος μου είναι 9 και ο μεγάλος 18. Έχουν και οι δύο καλές φωνές. Έχουν πάρει από τη μαμά. Ο  μικρός θέλει να ακολουθήσει τον μπαμπά στο ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνουν αυτό που αγαπάνε, είναι πολύ σημαντικό για μένα, όπως εγώ ακολούθησα το τραγούδι που ήταν το όνειρό μου από μικρό παιδάκι».

Όπως είπε προτιμά να μην πάει στο Survivor για να πάει στην περιοδεία που έχει οργανώσει με τον Δήμο Αναστασιάδη εκτός Ελλάδας. Όσο για το ποιος θέλει να νικήσει στο Ι am a celebrity, δήλωσε την προτίμησή της στον Τάσο Ξιαρχό ενώ ο τελικός θα προβληθεί την Πέμπτη 14/12. Ήδη όπως σας έχουμε γράψει νικητής θα είναι ο Τάσος Ξιαρχό.