Άγγελος Μπράτης: «Δεν νομίζω να έχει GNTM η επόμενη σεζόν, θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει»
Τηλεόραση

Άγγελος Μπράτης: «Δεν νομίζω να έχει GNTM η επόμενη σεζόν, θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει»

Άγγελος Μπράτης: «Δεν νομίζω να έχει GNTM η επόμενη σεζόν, θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει»

O σχεδιαστής μίλησε για την εμπειρία του και απάντησε αν του λείπει η τηλεόραση

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη! ήταν ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης και ξεκίνησε δυναμικά με κομπλιμέντα στην παρουσιάστρια λέγοντας ότι θα ήταν είδωλο αν ζούσε στην Αναγέννηση.

Εκείνη από την άλλη διαφώνησε που στο eshop του δεν υπάρχoυν plus size ρούχα και εκείνος της απάντησε ότι υπάρχουν στο ατελιέ του.

«Κανείς δεν αγοράζει αυτό που είναι, αγοράζει το ιδανικό που θα ήθελε να είναι. Εσένα δεν είναι το θέμα σου το σώμα αλλά ότι ζεις σε λάθος εποχή!» της είπε.

«Εγώ δουλεύω με σώματα, δε δουλεύω στη μόδα. Τα ρούχα μου δεν έχουν φερμουάρ, δεν έχουν κουμπιά, δεν έχουν κορσέδες, δεν έχουν κανέναν περιορισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Δεν είμαι κάποιος που κάνει μόδα, κάνω το δικό μου στυλ και το εξελίσσω.

Είναι αγχωτικό να κυνηγάς τις τάσεις της μόδας, σημαίνει ότι θα είσαι πάντα πίσω. Επειδή η μόδα κάνει κύκλους έρχεται και σε βρίσκει αυτή. Ο στόχος μου είναι να κάνω τις γυναίκες όμορφες», είπε για τη μόδα.

«Θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει το GNTM»

«Η τηλεόραση μου έχει λείψει. GNTM δεν νομίζω να έχει την επόμενη σεζόν, δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω γιατί θα έπρεπε να έχει αρχίσει ήδη, θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί, θα έπρεπε να το ξέρουμε. Αν με θέλανε θα ήμουν, είναι κάτι που ξέρω καλά, που με διασκέδαζε πολύ. Τη σεζόν που δεν ήταν η Βίκυ μια χαρά πήγε το πρότζεκτ. Δεν έχει να κάνει με τη Βίκυ. Η Βίκυ είχε αυτήν τη φοβερή ευφράδεια, άνεση, λάμψη και ομορφιά… και εγώ ό,τι έχω μάθει από τη Βίκυ το έχω μάθει. Εγώ έτρεμα και μου έλεγε “αν δεν έχεις τι να πεις, χαμογέλα, πιάνει πάντα”. Εγώ δεν ήξερα από τηλεόραση, τη Βίκυ ρωτούσα. Είναι απίστευτη, μπορεί να καταστρέφονται όλα μπροστά της και δεν θα καταλάβεις τίποτα».

Για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι λέει:

«Νόμιζα ότι δε θα με θέλουν, ότι δεν κάνω. Πήγα γιατί επίμεινε η Βίκυ, δεν είμαι κάποιος που βλέπει τηλεόραση, δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Ήμουν εκεί, δεν κοίταξα ποτέ τις κάμερες και έλεγα και αυτοί ενθουσιάστηκαν. Η επιτυχία μου ήταν αυτή ότι δεν έκανα αυτά που κάνουν οι άλλοι στην τηλεόραση, ήμουν ειλικρινής. Το GNTM είχε φανατικό κοινό, άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους».