Άννα Μάσχα: Η «Χάδω» από το Προξενιό της Ιουλίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης
Τηλεόραση

Άννα Μάσχα: Η «Χάδω» από το Προξενιό της Ιουλίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης

Άννα Μάσχα: Η «Χάδω» από το Προξενιό της Ιουλίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης

Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στη Ναταλία Γερμανού

Την Άννα Μάσχα, τη γνωστή ως «Χάδω» από το «Προξενιό της Ιουλίας» ή τη «Διαμάντω» από το «Αυτή η νύχτα μένει», φιλοξένησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει μία ευχάριστη είδηση για την προσωπική της ζωή.

«Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης, είμαι μια μεγάλη γυναίκα, αποκατεστημένη. Έτσι όπως δεν το αποφασίζαμε, το αποφασίσαμε. Κάναμε μεγάλο γέλιο στο συμβολαιογραφικό γραφείο. Όταν υπογράφεις σύμφωνο, είναι πολύ εύκολο να χωρίσεις. Το κάναμε για τυπικούς λόγους και πρακτικά πράγματα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Άννα Μάσχα δεν ασχολείται με τα social media.

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Θέλουν χρόνο που δεν τον έχω», τόνισε, ενώ για τον ρόλο που αρνήθηκε στα «Υπέροχα πλάσματα», είπε:

«Νομίζω ότι ήταν ο ρόλος της Φαίδρας Δρούκα. Δεν θυμάμαι γιατί είπα όχι, μου άρεσε η σειρά όταν την έβλεπα. Τότε ήταν φοβιστική για εμένα η τηλεόραση. Το κωμικό με φόβιζε ακόμα περισσότερο, Πρέπει να έχεις χάρισμα για να το κάνεις. Θα ήθελα να κάνω κωμωδία και στο θέατρο και στην τηλεόραση».

Η Χάδω στο Προξενιό

Η Άννα Μάσχα μίλησε και για τον ρόλο της στο «Προξενιό της Ιουλίας».

«Είναι βασανισμένη και προδομένη. Αυτήν είναι η πηγή του βασάνου της Χάδως, η προδοσία. Βλέπετε στη σειρά την καταπίεση που υπάρχει. Με ταράζει όλο αυτό. Είναι ωραίο που τα ξαναθυμόμαστε αυτά, είναι το ’50, φαντάζει μακρινό, αλλά δεν είναι τόσο», δήλωσε.

«Όλοι έχουμε δεχτεί νομίζω κακοποιητική συμπεριφορά. Οι γυναίκες μπορεί λίγο παραπάνω, αλλά νομίζω όλα τα άτομα που είναι λίγο πιο “αδύναμα”. Θα δούμε και σωματική και ψυχολογική κακοποίηση στη σειρά. Οι γυναίκες της παλαιότερης γενιάς γίνονται φορείς της βίας που έχουν δεχτεί και καταπιέζουν τα παιδιά τους», πρόσθεσε.

Για το πώς είναι η ίδια ως μαμά, απάντησε: «Θέλω να ελπίζω ότι δεν ήμουν τόσο καταπιεστική. Σίγουρα έχω κάνει κι εγώ λάθη. Τα παιδιά μαθαίνουν βλέποντας εσένα. Θα είναι ο γιος μου να είναι και είναι, κάτι παλιακό, είναι σεβαστικό παιδί».

Όσον αφορά στην Ιουλία, στο Προξενιό: «Νομίζω ότι θα βασανιστεί και από τη Χάδω και από τον Γιωργίκη όταν μπει στο σπίτι».

Διαβάστε ακόμα

Το προξενιό της Ιουλίας spoiler: «Αν αποδειχτεί ότι ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου, τότε…»