Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έλεγα “θα παρατήσω την υποκριτική”, έκλαιγα»
Τηλεόραση

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έλεγα “θα παρατήσω την υποκριτική”, έκλαιγα»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έλεγα “θα παρατήσω την υποκριτική”, έκλαιγα»

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» η ηθοποιός

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Από τις διεθνείς πασαρέλες και τα πλατό κινηματογραφικών παραγωγών προσγειώθηκε στις οθόνες μας και έκτοτε την απολαμβάνουμε ως την Ιουλία στη «Γη της ελιάς».

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Είναι άβολο. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

Το δαχτυλίδι στο χέρι της ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον του Θανάση Αναγνωστόπουλο με την ηθοποιό να διηγείται πώς έγινε η πρόταση του γάμου της.

«Είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι χρόνια τώρα.  πρόταση γάμου έγινε όταν ανοίγαμε τα δώρα στα Χριστούγεννα και ήταν ένα κουτάκι με δύο βέρες. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από δύο γάμου. Αυτές είναι οι βέρες που θα παντρευτούμε όταν αποφασίσουμε να πάμε στην εκκλησία».

«Απ΄την αρχή καταλάβαμε ότι είμαι η γυναίκα της ζωή τους και είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαι ένα παιδί που έχω ζήσει έντονα, έχω εμπειρίες μένοντας στο εξωτερικό. Έχω σχέσεις στο ενεργητικό μου που αγαπήθηκα πολύ αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι θα ήθελα η σχέση μου να πάει παρακάτω και στο για πάντα».

Κάνοντας μία ανασκόπηση της καριέρας της επεσήμανε ότι είναι μία δουλειά που συνεχώς προσπαθεί κανείς να αποδείξει την αξία του ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που συνάντησε.

Την πρώτη οντισιόν για ρόλο την έχασε όπως είπε λόγω «ελληνικού διαβατηρίου». «Οι Ελληνίδες δεν είχαν ευκαιρία, για το μάρκετινγκ δεν είχες εκτόπισμα, όπως θα είχες αν ήσουν Γαλλίδα, γιατί η βιομηχανία είναι πολύχρονη» αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Έλεγα “θα τα παρατήσω”, έκλαιγα συνέχεια. Δεν έλεγα όμως ότι δεν κάνω για αυτή τη δουλειά, έλεγα πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».