Αντώνης Αντωνίου: «Είχα φωνάξει μάστορα και η κόρη του τον διόρθωσε ότι με λένε Μηνά!»
Τηλεόραση

Αντώνης Αντωνίου: «Είχα φωνάξει μάστορα και η κόρη του τον διόρθωσε ότι με λένε Μηνά!»

Αντώνης Αντωνίου: «Είχα φωνάξει μάστορα και η κόρη του τον διόρθωσε ότι με λένε Μηνά!»

Ο Αντώνης Αντωνίου μίλησε για την επιτυχία της Μουρμούρας, την απουσία της «Βουλίτσας» αλλά και άλλες σημαντικές στιγμές στην καριέρα του

Ο Αντώνης Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τη σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα, την επαγγελματική του πορεία και άγνωστα περιστατικά από την σειρά Ψίθυροι Καρδιάς.

«Περνάμε παρά πολύ ωραία στα γυρίσματα της Μουρμούρας. Το χαιρόμαστε γιατί η Έλενα Σολωμού που το γράφει καμιά φορά έχει κέφια και μας φέρνει επεισόδια που γελάμε πριν ξεκινήσουμε γυρίσματα. Έχουν πολλή φαντασία, μπρίο, έξυπνο διάλογο και ήθος πάνω από όλα. Έχω την εντύπωση ότι θα συνεχίσει η σειρά την επόμενη σεζόν.

Η Ελένη Κοκκίδου μας λείπει αλλά σεβόμαστε την επιθυμία της να ανοίξει φτερά για αλλού και την ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο κόσμος εννοείται πως με αποκαλεί ”Μηνά”, είναι καταπληκτικό. Μια φορά είχα φωνάξει ένα μάστορα για μια δουλειά και είχε έρθει με την κόρη του, όταν με αποκάλεσε Αντώνη, η κόρη του πετάχτηκε και του είπε, ”μπαμπά, Μηνά τον λένε γιατί τον λες Αντώνη;”».

Για την επαγγελματική του πορεία, ανέφερε:

«Έκανα πολλά επαγγέλματα κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου στη δραματική σχολή και κυρίως μετά την αποφοίτηση. Δεν νομίζω να υπάρχει επάγγελμα που δεν το έκανα. Δούλεψα σε οικοδομή, ταξιτζής και σε διάφορα γραφεία.

Η πρώτη μου επαφή με τον κινηματογράφο ήταν το 1961 σε μια ταινία με τίτλο, ”Ο δρόμος της ελευθερίας”. Με τον σκηνοθέτη Παύλο Τάσιο κάναμε ένα γύρισμα ως δοκιμαστικό για το ρόλο του Κοεμτζή, του άρεσε και συνεχίσαμε. Τον Νίκο Κοεμτζή τον συνάντησα έξω από τα δικαστήρια, ήταν πολύ συγκινητική στιγμή. Βασανισμένοι και αδικημένοι άνθρωποι».

Επίσης αναφέρθηκε σε άγνωστα περιστατικά από την σειρά ”Ψίθυροι Καρδιάς”:

«Από τους ”Ψίθυρους Καρδιάς”, θυμάμαι όλη την περιπέτεια που ζήσαμε στα Λιόσια. Ο δήμαρχος τσακωνόταν με τους τσιγγάνους, οι τσιγγάνοι μας είχαν προσεγγίσει και μας έδιναν χώρους για να μας βοηθήσουν στα γυρίσματα. Ο δήμος ξήλωνε τις σκηνές τους που χρησιμοποιούσαμε και εμείς. Κάθε γύρισμα ήταν μια περιπέτεια».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Ασίκη για Αντωνίου: «Υπάρχει κοντρίτσα μέχρι να τον “σκοτώσω” και να μας γράψουν οι εφημερίδες»