Αράχωβα: Ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε ξεσπά – «Πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας»
Τηλεόραση

Αράχωβα: Ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε ξεσπά – «Πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας»

Αράχωβα: Ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κακοποιήθηκε ξεσπά – «Πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η είδηση της κακοποίησης ενός χάσκι στην Αράχωβα, με το σκυλί να μην καταφέρνει να παραμείνει στη ζωή.

Άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης κακοποίησε σεξουαλικά τον σκύλο, το οποίο είχε βγει για την καθιερωμένη του βόλτα και τελικά κατέληξε από ανακοπή.

Ο ιδιοκτήτης του μιλά στο Live News και ξεσπά για όσα συνέβησαν και δίνει τον δικό του αγώνα για να βρεθεί ο δράστης.

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα; Πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα. Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή κάποια πληροφορίες για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης.

Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία», είπε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ.

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε το πανέμορφο χάσκι ήταν σαφής. Μιλά για βαρύτατη κακοποίηση του ζώου που δεν άντεξε και πέθανε από ανακοπή.

«Τόσο σκληρό περιστατικό με ανθρώπινο παρέμβαση είναι η πρώτη φορά. Έπρεπε να το περίθαλψη πήρα γεννητικό υλικό και φωτογραφίες», δήλωσε η κτηνίατρος που τον εξέτασε.

«Κατάλαβα ότι έχει μαρτυρήσει αυτό το σκυλάκι στα χέρια αυτού που το έκανε. Είχε αιμορραγία ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπειτα τα επιβεβαίωσε και η κτηνίατρος μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Ο Γιάννης Σταθάς, δήμαρχος Αράχωβας, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Μόνο και μόνο στην ιδέα πως υπάρχει ένας άνθρωπος που το έκανε αυτό, είναι το πρώτο που μας τρομάζει. Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Έχουμε βγάλει δελτίο Τύπου τους καλώ όλους να καταθέσουν ότι ξέρουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να βρεθεί ό ένοχος. Περιμένω από την Αστυνομία να μας ενημερώσει για το τι ισχύει και τι όχι. Όλα τα άλλα είναι φήμες. Εμείς δεν έχουμε κάποιο χαρτί αλλά η μόνη δήλωση που έχουμε είναι αυτή που έκανε η πρώτη κτηνίατρος».

Διαβάστε επίσης

Στέλιος Κουδουνάρης: «Αν μπορώ να είμαι παντελώς απαρατήρητος, είναι δώρο»