Άρης Μακρής: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει
Τηλεόραση

Άρης Μακρής: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει

Άρης Μακρής: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει

Ο λόγος και η ψυχολογία του ηθοποιού

Η κακοποιητική σχέση που είχε η Άννα Μαρία Βελλή και την οποία είχε καταγγείλει δημόσια πριν από τρία χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο, με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε η γνωστή Youtuber στο Tik Tok.

Μάλιστα, ένας από τους πρώην συντρόφους της, ο Άρης Μακρής, προχώρησε σε μία ανάρτηση, με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος που έχει κακοποιήσει την Άννα Μαρία Βέλλη.

Μετά από τα παραπάνω, η παιδική θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετείχε ο Άρης Μακρής αναβλήθηκε και η παραγωγός-σκηνοθέτις, Γιούλη Ηλιοπούλου, μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται γι αυτήν την απόφαση.

«Κυριακή ήταν να γίνει η πρεμιέρα, μεταφέρθηκε για τις 24 Μαρτίου. Δεν ζήτησε ο Άρης αναβολή, αλλά επειδή βρισκόμασταν σε γενικές δοκιμές και υπήρχαν κάμερες έξω από τις πρόβες, ο Άρης ήταν πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά και δεν μπορούσε να προσέλθει στις γενικές δοκιμές. Για πρακτικούς λόγους αναγκαστηκά, έπρεπε να αναβάλουμε την πρεμιέρα. Το αν θα γίνει αντικατάστασή του εξαρτάται από τις εξελίξεις, γιατί και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πάρα πολύ ευαίσθητοι σε αυτό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και είμαστε κάπου στη μέση. Είμαστε πάντα με το θύμα, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει επίσημη και ονομαστική καταγγελία, αλλά εφόσον ο Άρης  φωτογραφίζεται, υπάρχει ένα θέμα. Δεν μπορεί κάποιος να συνεργάζεται με κάποιον που κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά από τη μία πλευρά και από την άλλη… Ο Άρης δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση, θα προβεί σε δηλώσεις. Δεν ξέρω και πώς θα είναι ψυχολογικά. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση αν θα συνεχίσουμε με τον Άρη.  Είναι ένα ευγενέστατο παιδί και άριστος συνεργάτης», δήλωσε η κ. Ηλιοπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Αν δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια»