Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Αν δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια»
Πρωινές εκπομπές

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Αν δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια»

Μπέττυ Μαγγίρα για Άρη Μακρή: «Αν δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια»

Η παριυσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία τους, αλλά και το θέμα που αιωρείται εδώ και τρία χρόνια γύρω από το όνομά του

Θέση για το θέμα που επανέφερε στο προσκήνιο ο Άρης Μακρής, μέσα από μία ανάρτησή του, πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα, μέσα από την εκπομπή της, I Love Σουκού, το πρωί του Σαββάτου.

Ο ίδιος, θέλησε μετά από δύο χρόνια να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εκείνος η πρώην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη που την κακοποιούσε και ξεκαθάρισε ότι παρότι δεν αναφέρθηκε όνομα, δεν είναι εκείνος ο άνθρωπος που κακοποιούσε τη youtuber.

Η παρουσιάστρια, μίλησε για τη συνεργασία της επί δύο χρόνια με τον Άρη Μακρή και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εδώ και τρία χρόνια.

«Έχω συνεργαστεί με τον Άρη Μακρή για δυο χρόνια στο Mamma Mia, μια πολύ ωραία συνεργασία. Διαβάζω την ανάρτησή του και μένω άφωνη, γιατί αυτή η υπόθεση είναι εδώ και τρία χρόνια. Εύλογα τα ερωτήματα και οι απορίες που θέτει στο post», είπε η παρουσιάστρια αρχικά και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί βγαίνει και παίρνει θέση τώρα, ενώ η υπόθεση αυτή έχει ξεκινήσει τρία χρόνια πριν. Η αιτία είναι ότι η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε ένα Q&A στο YouTube».

«Η ίδια είπε ότι δεν λέει το όνομα γιατί δεν θέλει να κάνει cancel σε κανέναν, δεν θέλει δηλαδή να ακυρώσει κάποιον άνθρωπο. Όμως, έμμεσα γίνεται αυτό. Εννοείται είμαστε πάντα με τα θύματα αλλά αν δεν βγεις και δημόσια να πεις ποιος είναι ή να πάρει τον δρόμο της νομικής οδού, να πας να καταγγείλεις έναν άνθρωπο… Αν ο Άρης Μακρής δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια», τόνισε για να καταλήξει:

«Όπως και να έχει, είναι πολύ άβολο που όλο αυτό συμβαίνει μπροστά μας, αυτό το λαϊκό δικαστήριο. Όταν βγαίνεις και δεν κατονομάζεις, μπορεί να θιχτούν και άνθρωποι που ενδεχομένως να είναι και αθώοι. Είναι πάρα πολύ άσχημο να το παρακολοθούμε».

Διαβάστε ακόμα

Η πρώτη αντίδραση του περιβάλλοντος Μακρή μετά την ανάρτησή του, η άγρια φυγάδευση της Βέλλη και η «έκρηξη» Μικρούτσικου