Ασίκη, Κωνσταντά, Καλέση: Αντιδρούν σε δημοσίευμα για τη «γενιά της βιντεοκασέτας»
Τηλεόραση

Ασίκη, Κωνσταντά, Καλέση: Αντιδρούν σε δημοσίευμα για τη «γενιά της βιντεοκασέτας»

Ασίκη, Κωνσταντά, Καλέση: Αντιδρούν σε δημοσίευμα για τη «γενιά της βιντεοκασέτας»

Τι μας είπε ο Φράνκο Αλφόνσο;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο τίτλος δημοσιεύματος κυριακάτικου φύλλου ότι «η γενιά της βιντεοκασέτας “κατέληξε” στο ψυχιατρείο» με αφορμή την υπόθεση Γαρδέλη.

Στη Super Kατερίνα μίλησαν γνωστοί αστέρες των 80s, από τη Βίνα Ασίκη, την Τέτα Κωνσταντά και την Ισμήνη Καλέση μέχρι τον Μάκη Δελαπόρτα και τον Τζώνυ Θεοδωρίδη που αντιδρούν στο «τσουβάλιασμα» αυτό και τον ατυχέστατο τίτλο.

«Ο τίτλος είχε κακία και φθόνο. Με πείραξε ο τίτλος. Αρέσκονται οι άνθρωποι να χτίζουν είδωλα και μετά να τα γκρεμίζουν» τόνισε η Τέτα Κωνσταντά.

«Είναι λίγος βαρύς. Είναι σε συνάρτηση με την προσωπική ζωή των ανθρώπων» είπε η Βίνα Ασίκη.

«Τι θα πει η γενιά της βιντεοκασέτας; Τι να σχολιάσω από αυτή τη γελοία επικεφαλίδα;» είπε η Ισμήνη Καλέση.

Μόλις την Κυριακή στο Znews, ο Φράνκο Αλφόνσο μας είπε για το ίδιο ζήτημα τα εξής:

Έχουμε δει πολλούς stars των 80s να ακολουθούν μια καθοδική πορεία μετέπειτα. Κάποιοι χάνονται. Γιατί;

Είναι κάτι που συμβαίνει όντως και με λυπεί. Τους έχουν «φτύσει»; Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα, αν υπάρχει. Θεωρώ ότι θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους να τους χρησιμοποιήσουν γιατί έχουν στιγματίσει μια εποχή έντονη και τώρα κυριαρχεί το 80s. Θα έπρεπε να τους έχουν στο προσκήνιο, να τους τιμούν και να τους δίνονται ευκαιρίες. Εγώ είμαι ενάντια στο να «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν». Τρελαίνομαι όταν ακούω «η τάδε είναι πεθαμένη». Αυτοί οι άνθρωποι έχουν γράψει ιστορία, έχουν την αξία τους. Αν έκανα ταινία, θα έπαιρνα ανθρώπους από τα 80s. Με τον Σταμάτη θα έκανα εύκολα μια ταινία που έχω στο μυαλό μου για να παίξει. Είναι ωραίος ηθοποιός και πολύ γλυκό παιδί. Πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με περισσότερη αγάπη αυτούς τους ανθρώπους. Όταν σχετικά πρόσφατα είχαμε βγει με τον Σταμάτη, μας την «πέφτανε» διάφορες μεγάλες κοπέλες κι εμείς ξεκατινιαζόμασταν πρέπει να σας πω! Άρα, περνάει ακόμα η μπογιά μας!

Ο Φράνκο Αλφόνσο στο Znews: «Βρέθηκα στην κόλαση, πέρασα πολύ δύσκολα, όμως τα κατάφερα!»