Αθηνά Ροδίτου: «Είχα δεχθεί άσχημες συμπεριφορές στο παρελθόν αλλά δεν ήμουν δυνατή για να αντιδράσω»
Τηλεόραση

Αθηνά Ροδίτου: «Είχα δεχθεί άσχημες συμπεριφορές στο παρελθόν αλλά δεν ήμουν δυνατή για να αντιδράσω»

Αθηνά Ροδίτου: «Είχα δεχθεί άσχημες συμπεριφορές στο παρελθόν αλλά δεν ήμουν δυνατή για να αντιδράσω»

Όσα είπε για τη σειρά, Το Ναυάγιο

Στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, παραχώρησε συνέντευξη η Αθηνά Ροδίτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σειρά που συμμετέχει, Το Ναυάγιο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί στο παρελθόν και πώς η ίδια αντέδρασε σε όλο αυτό.

«Η Λίνα, στο Ναυάγιο, είναι η επαναστάτρια της οικογένειας, ένα διαφορετικό κορίτσι για την εποχή της. Στο Ναυάγιο θα υπάρξει ένα πέρασμα χρόνου.

Θα μπούμε στο 1967 και θα έχουμε πολλές εξελίξεις. Οι ερωτικές σκηνές είναι πολύ δύσκολες, ειδικά όταν είσαι καινούρια στον χώρο.

Πιο μικρή διάβαζα τα σχόλια στο διαδίκτυο και με επηρέαζαν. Στο παρελθόν είχα δεχτεί άσχημες συμπεριφορές. Τότε, δεν ήμουν δυνατή ώστε να αντιδράσω».

Τι θα δούμε στο αποψινό (25/2) επεισόδιο;

Ο Στελής προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να αποκαλύψει στους γονείς του ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτός αρνείται. Σε μία στιγμή αδυναμίας, ο Πέτρος θα κάνει ένα τηλεφώνημα που ίσως μετανιώσει. Ο Μάκης, ο Μιχάλης, ο Βασίλης και ο Ανέστης δίνουν στον Γιώργη μία μεγάλη συνέντευξη για τον εφιάλτη που έζησαν πάνω στο πλοίο Φοίνιξ. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τη Στέλλα στο σπίτι της για να την τρομοκρατήσει.

Η Λίνα ψάχνει να βρει δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Θοδώρας. Η Μαρία είναι αποφασισμένη να της βρει καινούργια δουλειά. Ο Γιώργης ανακαλύπτει στην τσάντα της Αλίκης το χαμένο ντοκουμέντο και συνειδητοποιεί ότι εκείνη είναι ο κατάσκοπος του Παντελίδη. Ο Τρύφωνας βρίσκει στο γραφείο του Ιπποκράτη το κλεμμένο τετράδιο του Απόστολου και της Ειρήνης και καταλαβαίνει ότι η κόρη του παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άντρα.

Διαβάστε επίσης

Ιωάννης Παπαζήσης: «Δυσκολεύομαι να κάνω φίλους. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω τον χρόνο μου σε…»