Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή»
Τηλεόραση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή»

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μιλά στο Live News

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αποσύρει την έφεση και να αποδεχτεί την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είπε: «Έχουμε δήλωση παραίτησης από το εφετείο. Ήμασταν έτοιμοι, αλλά αποφάσισε να κάνει πίσω. Στη συγκεκριμένη δίκη, η υπεράσπιση ήταν άρτια προετοιμασμένη, είτε πρόκειται για μάρτυρες είτε για έγγραφα».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε της έφεσης επειδή φοβάται για τη ζωή του;

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς μίλησε στο Live News για την απόφαση αυτή του κατηγορούμενου τονίζοντας πώς εδώ και δύο χρόνια τους ταλαιπωρεί με τη συμπεριφορά του.

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία.

Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή».