Δανάη Μπάρκα: «Τις ανασφάλειές μου δεν τις αφήνω να τις δουν γιατί…»
Τηλεόραση

Δανάη Μπάρκα: «Τις ανασφάλειές μου δεν τις αφήνω να τις δουν γιατί…»

Δανάη Μπάρκα: «Τις ανασφάλειές μου δεν τις αφήνω να τις δουν γιατί…»

Τι ανέφερε για την προσωπική της ζωή;

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή, Στούντιο 4, και μίλησε τόσο για τις ανασφάλειές της όσο και για τα προσωπικά της.

«Και το θέατρο αν συνέχιζα να το κάνω, και γινόμουν μια πρωταγωνίστρια κι αυτό θα μπορούσε να μου στερείσαι. Κι αυτό έχει έκθεση. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό που μου έχει δώσει η τηλεόραση. Ακόμη και τα άσχημα λέω “κοίτα τι κερδίζεις”. Όταν μου πει μια κυρία “τι ωραία” ή πάω για ποτό και μου πει μια δική του ιστορία γιατί με νιώθει δικό του άνθρωπο, εμένα μου κόβονται τα πόδια εκεί. Είναι ευτυχία αυτό που μου έχει δώσει η τηλεόραση. Είμαι ευγνώμων, θα ήμουν αχάριστη. Τις ανασφάλειές μου δεν τις αφήνω να τις δουν. Μοιράζομαι τις ανασφάλειές μου για τους ανθρώπους. Τρέμω ότι θα μεγαλώσω και δεν θα έχω τη γιαγιά μου. Αυτά θα τα αφήσω να φανούν ή αν κάποιος που έχει φύγει.

Δεν το αφήνω, δεν ξέρω πως να το επικοινωνήσω γιατί φοβάμαι ότι θα νιώσουν ανασφάλεια οι άλλοι. Εκεί θα πατήσουν. Γιατί ακόμη το να με πληγώσει κάποιος είναι μάθημα αργότερα. Μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει ότι κάποιος εσκεμμένα ότι θα με πατήσει σε κάτι που νιώθω αμήχανα. Από μόνη μου παίρνω τον ρόλο της ασφάλειας για τους γύρω μου. Μου αρέσει πολύ ότι θα έρθουν και θα είμαι εκεί. Αλλά με κάνει να μη δείχνω τις ανασφάλειές μου και ν μη μοιράζομαι κάποια κομμάτια της ζωής μου. Είμαι τυχερή στους ανθρώπους που έφερε η ζωή, το σύμπαν, ο Θεός στη ζωή και στην πορεία μου. Από το ποιοι με μεγάλωσαν μέχρι ποιοι με συντροφεύουν. Έχω την υγεία μου και αναγνωρίζω ότι είναι τύχη να μου εμπιστευτεί κάποιος έναν ρόλο στο θέατρο και κάποιος άλλος να πει το όνομά μου για μια εκπομπή. Είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα δουλειάς όχι μόνο τύχη αλλά σίγουρα μου αρέσει να πιστεύω στην τύχη. Θα γράψω βιβλίο, είναι το όνειρό μου. Πολλές φορές λέμε για την τετράδα της καρδιάς μου ότι “θέλετε να παρατήσουμε όλα, να πάμε σε χωριά και να γράψουμε για τη ζωή μας;”».

«Στην εκπομπή μου δεν μιλάμε τόσο. Λίγα λέω για τα προσωπικά μου και πάντα με χιούμορ. Είμαι φοβική το να μην εκθέσω τους ανθρώπους στη ζωή μου. Τώρα όταν περνάει καιρός τα λέω ποιο εύκολα. Τώρα λέγαμε για ένα ghosting και ένιωσα πιο άνετα γιατί έγινε τον Σεπτέμβρη. Τα ραντεβού είναι παντός εποχής. Το πιο funny πράγμα στην ομάδα είναι ότι όλοι έχουν κάτι στη ζωή τους και περιμένουν τα δικά μου. Κάποια στιγμή πρέπει να βιντεοσκοπήσω την Καμπούρη, τις αντιδράσεις της με αυτά που ακούει από μένα. Είναι μια κωμωδία από μόνη της. Το ότι ένας άνθρωπος που έστειλε, το έχω κάνει σκρινσοτ, και μου λέει στις 3 “Τι θα κάνουμε αγάπη μου;”, απάντησα ότι θα κάνουμε ότι θες, τα λέμε μετά. Και δύο ώρες μετά μου ήρθε ένα μήνυμα “είμαι λίγος, είμαστε από άλλους κόσμους”. Έχω μετανιώσει σε πράγματα που έχω κάνει σε ανθρώπους. Υπήρχαν άνθρωποι που άξιζαν άλλης διαχείρισης, με συνεπήρε η καθημερινότητα και δεν φέρθηκα όπως έπρεπε. Μπορεί να ήταν ένας άνθρωπος στη ζωή μου που του άξιζε μια κουβέντα, εγώ επειδή έτρεχα είπα απλά “Έχει πέσει πολλή δουλειά, θα μιλήσουμε μετά” και πέρασαν δύο μήνες».

«Έχω τον μαγνήτη, είναι πρόβλημα. Ωτοστόπ να κάνω ο πιο σάικο θα σταματήσει. Δεν ξέρω γιατί μπλέκω. Προφανώς κάτι με ιντριγκάρει, κάτι με τραβάει στο να είναι τα πράγματα πιο κρυφά αλλά μέχρι εκεί. Όταν επιλέγω, τους ανθρώπους που βλέπω ότι μπορώ να αφεθώ και να δοκιμάσω μια σχέση, είναι πολύ κανονικοί. Οριακά αψεγάδιαστα κανονικοί. Έχω πάει σερί μια μέρα στην εκπομπή μετά την Άννα Βίσση. Κλείνει η Άννα Βίσση, λίγο το μπλα μπλα, λίγο το καμαρίνι πήγε η ώρα 6. Είπα στην αρχισυντάκτριά μου “Αγάπα με, μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Κάνε εκπομπή εσύ”. Οι άνθρωποι που είναι εκεί, οι φρουροί με έχουν σώσει από πολλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Δανάη Μπάρκα: «Κάποιες φορές ξυπνάω και νιώθω η πιο χάλια του πλανήτη»