Δανάη Μιχαλάκη: «Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό αλλά δεν είμαι έτοιμη να…»
Τηλεόραση

Δανάη Μιχαλάκη: «Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό αλλά δεν είμαι έτοιμη να…»

Δανάη Μιχαλάκη: «Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό αλλά δεν είμαι έτοιμη να…»

Η εγκυμοσύνη, η επιθυμία για ένα παιδί και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη για την εγκυμοσύνη της αλλά και τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Με αντιμετωπίζουν πολύ τώρα σαν μέλλουσα μαμά. Έχει και έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του΄. Με τα κακά του εννοώ ότι, λίγο, μην υπερβάλλουμε, όλα καλά. Δεν έχω άγχος και το έχω καταφέρει πολλά χρόνια τώρα να μην έχω και νομίζω ότι το ήθελα τόσο πολύ οπότε γιατί να αγχωθώ;».

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδί αλλά πάντα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο πακέτο. Είναι βασικό στοιχείο να έχεις το άλλο σου μισό, έναν άντρα, έναν σύντροφο. Από την άλλη όμως “ακούω” και το αντίθετο αν μια γυναίκα είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, θα γίνει και θα κάνει ό,τι θέλει».

«Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό αλλά δεν είμαι εγώ έτοιμη να πάω στο νησί, που μεγάλωσα και εγώ, για να μεγαλώσω την κόρη μου. Το νησί εκεί θα είναι, θα μπορεί να πηγαίνει όποτε θέλει, θα μπορούμε να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε οικογενειακώς. Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι ακόμα η ώρα» δήλωσε.

Για τη ζωή της δίπλα στον Γιώργο Παπαγεωργίου: «Έχω παντρευτεί έναν ροκ σταρ, ο οποίος έχει για εμένα την τέλεια φωνή. Ακούω πολύ τοξικό το να υπάρχει σε μία οικογένεια ανταγωνισμός.

Σε εμάς δεν υπάρχει, μόνο περηφάνεια υπάρχει. Είμαι περήφανη για τον Γιώργο και για ό,τι κάνει, όπως και για την μαμά του και τον μπαμπά μου. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, μου ακούγεται πολύ περίεργο να υπάρχει ανταγωνισμός»