Φιλαρέτη Κομνηνού: Η αποκάλυψη για την επικίνδυνη stalker που την τρόμαξε και το εγγόνι που περιμένει
Τηλεόραση

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η αποκάλυψη για την επικίνδυνη stalker που την τρόμαξε και το εγγόνι που περιμένει

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η αποκάλυψη για την επικίνδυνη stalker που την τρόμαξε και το εγγόνι που περιμένει

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού ήταν καλεσμένη η Φιλαρέτη Κομνηνού και μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ήταν το εφηβικό του crush.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ένα δυσάρεστο περιστατικό παρενόχλησης από θαυμάστρια που της είπε ψέματα ότι θα κάνει μια σοβαρή εγχείρηση για να την προσεγγίσει.

«Μου είπε ότι θα έκανε μια εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και ήθελε το τηλέφωνό μου. Έκανα το λάθος και το έδωσα και όταν συναντηθήκαμε κατάλαβα ότι ήταν stalker, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει εγχείριση και ήταν ένα κόλπο. Λίγο τρόμαξα εκεί. Φτάσαμε σε στιγμή που αρχίζεις και ανησυχείς και αγχώνεσαι και φοβάσαι γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Έγινε!».

Από την άλλη δεν έκρυψε τη χαρά της που σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά.

Όπως είναι γνωστό, ο γιος της, Γιώργος Παπαγεωργίου και η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

«Τον Δεκέμβριο θα γεννήσει. Δεν μπορούσα να το κρατήσω και εκφράστηκα θριαμβευτικά στο Instagram. Το ήθελα και το έλεγα και πριν ότι περιμένω πότε θα έρθει αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα παρατεταμένο τρακ και περιμένω τη στιγμή που θα δω αυτό το πλασματάκι.

Συγκινούμαι, αφορά όλες τις γυναίκες και όλες εμάς που περιμένουμε το παιδί του παιδιού μας. Με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας» ομολόγησε.

Oι αποκαλύψεις του γιου της για εκείνην

Στην εκπομπή μίλησε και ο γιος της και αποκάλυψε πράγματα για τη μητέρα του που μπορεί το κοινό να μην γνώριζε.

«1: Έχει γεννηθεί στη Καλλίφυτο Δράμας και όλοι μας οι συγγενείς είναι από τον Πόντο.

2: Έδωσε κρυφά εξετάσεις από τους γονείς της στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου και γι’ αυτό χρησιμοποίησε ψευδώνυμο.

3: Όταν κατέβηκα Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, το βράδυ κάναμε βόλτες με το αυτοκίνητο. Έτσι έμαθα την Αθήνα με τη μητέρα μου.

4: Κάνουμε πολλά ταξίδια μαζί. Το Βερολίνο είναι το αγαπημένο μας μέρος.

5. Έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Τενεσί Ουίλιαμς. Θυμάμαι να ερμηνεύει ηρωίδες του σε παραστάσεις και να γίνεται κάτι μαγικό», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Αποκάλυψε όμως ως μπόνους ότι ως έφηβος υπερασπίστηκε την τιμή της μητέρας του έξω από ένα σούπερ μάρκετ.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού θυμήθηκε το κυνήγι που έκανε ο γιος της σε νεαρούς που την «πείραξαν» επειδή φορούσε ένα σέξι φόρεμα!

«Όντως οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Ήθελαν να κάνω πανεπιστημιακή καριέρα και είχαν άλλες φιλοδοξίες για εμένα. Όταν το έμαθε ο πατέρας μου και ήρθε στη σχολή μου είπε «εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;». Πικράθηκε και έβαλα στόχο να του αποδείξω ότι αυτή η δουλειά δεν έχει σχέση με αυτό που η γενιά του φανταζόταν», εξομολογήθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και την αντίδραση των γονιών της.

«Τον έπαιρνα από πολύ μικρό μαζί μου. Στο Βερολίνο έχουμε πάει 5-6 φορές. Τελευταία φορά πήγαμε πριν δύο χρόνια για τρεις μέρες. Είναι πολύ ωραίο να περνάς χρόνο με τον γιο σου. Το θεωρώ υγιές», πρόσθεσε.

Τρία πράγματα που η ηθοποιός δεν ήξερε για τον γιο της

Επίσης, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε για πρώτη φορά στην κάμερα πράγματα που η ηθοποιός δεν ήξερε για εκείνον:

«1: Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε μέσα μου βλέποντάς την να ερμηνεύει ηρωίδες του Τενεσί Ουίλιαμς.

2: Όταν ήμουν μικρός στην Καλαμαριά είχα αποφασίσει να φύγω από το σπίτι. Είχα μαζέψει τα πράγματά μου και είχα αφήσει ένα σημείωμα ότι φεύγω για πάντα. Αφού είχα κάνει 1 χλμ επέστρεψα σπίτι γιατί κατάλαβα ότι ήταν λάθος απόφαση.

3: Γύρω στα 16-17 είχα πάει κρυφά σε μία συναυλία πανκ στο ΑΠΘ. Ήταν από τις πρώτες μουσικές «αλητείες» που έκανα».