«Δεν άφησαν τον Νίκο Φλωρινιώτη να πονέσει, δεν τυραννίστηκε»
Τηλεόραση

«Δεν άφησαν τον Νίκο Φλωρινιώτη να πονέσει, δεν τυραννίστηκε»

«Δεν άφησαν τον Νίκο Φλωρινιώτη να πονέσει, δεν τυραννίστηκε»

Τι είπαν γείτονες αλλά και καλλιτέχνες για τον Νίκο Φλωρινιώτη που έσβησε στα 39 του χρόνια;

Ο αδόκητος θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη μόλις στα 39 του χρόνια σόκαρε τόσο τους γνωστούς και φίλους του που μίλησαν στη Super Κατερίνα.

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 14.00 στην Παναγία Ρόδον το Αμάραντο στον Πειραιά.

«Ανήμερα της γιορτής του ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο. Η μητέρα του ήταν προβληματισμένη και λυπημένη. Τώρα τελευταία μάθαμε το πρόβλημά του» ανέφερε γείτονας της Μάχης Φλωρινιώτη.

Τι είπαν γνωστοί καλλιτέχνες για τον Νίκο Φλωρινιώτη;

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε στη Super Κατερίνα για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φλωρινιώτη.

Δεν μπορώ να το πιστέψω, νομίζω ότι σε λίγη ώρα θα τον πάρω τηλέφωνο. Ο καρκίνος εκεί που είσαι χάλια, είσαι καλά και ξανά… Την προηγούμενη εβδομάδα που με πήρε τηλέφωνο για να κάνουμε ένα πάρτι, ήταν καλά, ο όγκος είχε μικρύνει και πολύ χαρούμενος που θα γιορτάσουμε. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσε να μιλήσει.

Με την Αννούλα ήταν σαν δίδυμα. Ήταν όλη μέρα μαζί.

Τους είδα ότι το είχαν ψιλοπάρει υπόθεση. Αν μπορούμε να το πούμε θετικό, τις τελευταίες μέρες του χορηγούσαν φάρμακα και δεν επικοινωνούσε. Οι δικοί του δεν τον άφησαν να πονέσει, δεν τυραννίστηκε» ανέφερε.

Άντζελα Δημητρίου: «Νέο παιδί με τεράστιο ταλέντο και έναν πατέρα που ήταν ο μεγαλύτερος σταρ της εποχής του. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θέλω να πω κουράγιο στην οικογένειά του»

Σάσα Μπάστα: «Ήταν πολύ ξαφνικό, πολύ γρήγορο. Είναι σοκαριστικό να μιλάω για αυτόν σε παρελθοντικό χρόνο. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Μιλήσαμε στη γιορτή του».

Κατερίνα Στανίση: «Του Αγίου Νικολάου τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι βγήκε από το νοσοκομείο αλλά ξανακύλησε. Ένα παιδί μάλαμα, τέτοια παιδιά δεν βρίσκεις».

Χρήστος Τσικνιάς: