Νίκος Φλωρινιώτης: «Ραγίζει» καρδιές το «αντίο» της Γωγώς Γαρυφάλλου – «Γιατί αδελφέ μου;»
TV Gossip

Νίκος Φλωρινιώτης: «Ραγίζει» καρδιές το «αντίο» της Γωγώς Γαρυφάλλου – «Γιατί αδελφέ μου;»

Νίκος Φλωρινιώτης: «Ραγίζει» καρδιές το «αντίο» της Γωγώς Γαρυφάλλου – «Γιατί αδελφέ μου;»

Η συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση τις πρώτες πρωινές ώρες ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή ύστερα από την σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη, ο Νίκος δεν κατάφερε να βγει νικητής, με τους φίλους του και συγγενείς του να καταρρέουν.

Δίπλα του στο νοσοκομείο ήταν η αδελφή του, Αννούλα, η οποία συνειδητοποίησε ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα και πρησμένα και κάλεσε εσπευσμένα τους γιατρούς.

Δυστυχώς, τα νέα που δεν της είπαν δεν ήταν αυτά που περίμενε και η ίδια μιλώντας το πρωί στην Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε σε λυγμούς.

Το ίδιο και η Γωγώ Γαρυφάλλου που ήταν σαν οικογένειά τους, μιλώντας στο Breakfast@Star δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

«Μόνο καλή δεν είναι η μέρα, δεν μπορώ να ακούω από κανέναν ότι έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Εγώ πίστευα για τον Νίκο ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά, έχω πάθει σοκ, τρέμω.

Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει, θα φύγω σε λίγο να πάω στην Άννα. Εγώ δεν είμαι φίλη, είμαι οικογένεια. Δεν το πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Νίκος Φλωρινιώτης: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που ετοίμαζε – Σπάραξαν οι δικοί του άνθρωποι

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία κοινή τους φωτογραφία με τα λόγια της να είναι άκρως συγκινητικά.

«Γιατί Μωρό μου ? Γιατί Αδελφέ μου ? Γιατί Νίκο μου ? Θα Σαγαπω για πάντα Τζον Τζον μου ……».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Φλωρινιώτης: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του;