Δικηγόρος Δασκαλάκη: «Η ατμόσφαιρα στη δίκη είναι εκρηκτική»
Τηλεόραση

Δικηγόρος Δασκαλάκη: «Η ατμόσφαιρα στη δίκη είναι εκρηκτική»

Δικηγόρος Δασκαλάκη: «Η ατμόσφαιρα στη δίκη είναι εκρηκτική»

Όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Δασκαλάκη για τη δίκη της Μαλένας και της Ίριδας

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, βρέθηκε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η διαδικασία ολοκληρώνεται σιγά σιγά, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία που έχει οριστεί να ξεκινήσει η δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα.

«Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως οι ιατροδικαστές μάρτυρες υπεράσπισης έχουν προσπαθήσει να μετατρέψουν το δικαστήριο από ανθρωποκτονία σε δικαστήριο ιατρικής αμέλειας, λέγοντας ουσιαστικά πως οι γιατροί δεν φρόντισαν επαρκώς την Τζωρτζίνα και λόγω αυτού το κοριτσάκι κατέληξε.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως οι μάρτυρες με τον τρόπο που έχουν εκφραστεί δεν είναι μόνο επίθεση στους συγκεκριμένους γιατρούς που χειρίστηκαν την Τζωρτζίνα αλλά μία επίθεση συνολικά στη υπόληψη της δημόσιας υγείας.

Λένε ουσιαστικά πως ένα κορίτσι που τα δύο αδέλφια του είχαν πεθάνει νωρίτερα, δεν την φρόντισαν σωστά και επειδή δεν διέγνωσαν προβλήματα, κατέληξε.

Μέχρι τότε ίσως να έχει τελειώσει η πρώτη δίκη. Οι μάρτυρες υπεράσπισης δεν έφεραν κάτι καινούριο.

Αλλά λένε πως 55 γιατροί και νοσηλευτές από 4 διαφορετικά νοσοκομεία λένε ψέματα. Η ατμόσφαιρα στη δίκη είναι εκρηκτική.

Ο κ. Ράικος δέχτηκε μία επίθεση χτες αλλά το σημαντικό είναι πως δεν έχουν υποχωρήσει οι γιατροί».

Διαβάστε επίσης

Αλέξης Κούγιας για 9χρονη Τζωρτζίνα: «Ένα κορμάκι παιδιού που δεν έχει τις λειτουργίες ανθρώπου» – Εξοργίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης